Arkadaşlar merhaba, benim sorum olacak, bilgili birileri cevap verirse sevinirim. Ben yıllar önce eve Zyxel modem bağlamıştım fakat modemimin sistem arayüzüne giremiyorum. Bilgisayar üzerinden bağlı olduğum Wi-Fi'ın modem arayüz şifresini nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Modemde iğne, kürdan gibi şeylerin gireceği boyutta bir delik olmalı. Reset yazan kısımdan modemi resetlersen standart ayarlarına döner. Standart modem kullanıcı adı ve şifresi de arkasında yazar.
yalnız sorun şu istemeden arayüz şifresini değiştirmişim ve şifreyi bilmiyorum, müşteri hizmetlerini aramadan nasıl bilgisayar üzerinden öğrenirim ? modeli: Zyxel WMG3312-B10B
Modemde iğne, kürdan gibi şeylerin gireceği boyutta bir delik olmalı. Reset yazan kısımdan modemi resetlersen standart ayarlarına döner. Standart modem kullanıcı adı ve şifresi de arkasında yazar.
yalnız onu yaparsam modemin ayarları sıfırlanmaz mı yani yeniden internet tarifesi seçmem gerekir mi veya sıfırladıktan sonra müşteri hizmetleri beni aramaz umarım ?
yalnız onu yaparsam modemin ayarları sıfırlanmaz mı yani yeniden internet tarifesi seçmem gerekir mi veya sıfırladıktan sonra müşteri hizmetleri beni aramaz umarım ?
Tarife falan seçmene gerek yok. Wi-Fi adın sıfırlanacak, Wi-Fi şifren sıfırlanacak, modem kullanıcı adı ve arayüzün şifresi de sıfırlanıp hepsi standart, modemin arkasında yazana dönecek.
Tarife falan seçmene gerek yok. Wi-Fi adın sıfırlanacak, Wi-Fi şifren sıfırlanacak, modem kullanıcı adı ve arayüzün şifresi de sıfırlanıp hepsi standart, modemin arkasında yazana dönecek.
Yalnız onu yaparsam modemin ayarları sıfırlanmaz mı yani yeniden internet tarifesi seçmem gerekir mi veya sıfırladıktan sonra müşteri hizmetleri beni aramaz umarım?