Çözüldü ZyXEL arayüzüne girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heisenmert

Hectopat
Daha fazla  
ZyXEL VMG8825-T50 modem aldım. Bağlantılarını yaptım ama arayüze erişemiyorum. Modemin arkasındaki kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2991.jpeg
    IMG_2991.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 10
Gelmedi hocam maalesef.

Kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğine eminsen TurkNet'in verdiği kullanıcı adı şifrede problem olabilir. Sen bir de kendin TurkNet Online işlemlere girip kullanıcı adı şifreyi kontrol et. Hala aynıysa TurkNet ile iletişime geçebilirsin.

Kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğine eminsen TurkNet'in verdiği kullanıcı adı şifrede problem olabilir. Sen bir de kendin TurkNet Online işlemlere girip kullanıcı adı şifreyi kontrol et. Hala aynıysa TurkNet ile iletişime geçebilirsin.
TurkNet’te kurulum tamamlanmadığı göründüğü için hiçbir bilgiye ulaşamıyorum aktivasyon ekranında kalıyor.

TurkNet'te kurulum tamamlanmadığı göründüğü için hiçbir bilgiye ulaşamıyorum aktivasyon ekranında kalıyor.

Keşke bunu baştan söyleseydin. Aktivasyon henüz tamamlanmadıysa internet gelmemesi normal. Aktivasyon tamamlanana kadar bekleyin.

Keşke bunu baştan söyleseydin. Aktivasyon henüz tamamlanmadıysa internet gelmemesi normal. Aktivasyon tamamlanana kadar bekleyin.
Hocam az önce ppp kısmında girdiğim kodun son 2 hanesindeki sayıları ters girmişim. Onu yazınca düzeldi. İlk ayarı yaptığımızda hallolmuş aslında. Ne kadar teşekkür etsem az yapabileceğim bir şey var mıdır sizin için?

Hocam az önce PPP kısmında girdiğim kodun son 2 hanesindeki sayıları ters girmişim. Onu yazınca düzeldi. İlk ayarı yaptığımızda hallolmuş aslında. Ne kadar teşekkür etsem az yapabileceğim bir şey var mıdır sizin için?

İnternet geldiyse başka herhangi bir şey yapmana gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı