sanırm sistem gitmişInsider builder programı nedir hocam? Tam bilmediğim için biraz daha açarsanız belki bilirim.
Şimdi BIOS'a girdim, klavye ve mouse çalışıyor. Ama burdan sonra ne yapcağımı tam bilmiyorum, bilgisayarcıya götüreceğim. Adama tam olarak neler diyeceğimi söyler misiniz?
Ne demek oluyo o, PC tamamen mi gitmiş, yoksa herhangi bir parçası mı?sanırm sistem gitmiş
windows hasar almış yani formatlıkNe demek oluyo o, PC tamamen mi gitmiş, yoksa herhangi bir parçası mı?
Format atmadan başka çözüm yolu yok değil mi? Çünkü gerçekten çok önemli dosyalar var.windows hasar almış yani formatlık
dosyalar alınabilir hocam illa silinecek diye bir şey yokFormat atmadan başka çözüm yolu yok değil mi? Çünkü gerçekten çok önemli dosyalar var.
Nasıl alacağım peki? Bu işlerden çok anlamadığım için soruyorum.dosyalar alınabilir hocam illa silinecek diye bir şey yok
hocam birden çok yöntem var live sistemler ile aldığım oldu, diski başka pc de takıp aldığım oldu vs vs değişiyor.Nasıl alacağım peki? Bu işlerden çok anlamadığım için soruyorum.
eğer siz yapcaksanız veya güvenmiyorsanız birkaç video içerik atim sizeNasıl alacağım peki? Bu işlerden çok anlamadığım için soruyorum.
Bilgisayarcıya yaptıracağım, o yapmayı bilir herhalde.hocam birden çok yöntem var live sistemler ile aldığım oldu, diski başka pc de takıp aldığım oldu vs vs değişiyor.
Formatı başkası atacaksa yedek almayı bilmesi lazım yani onlar yapar diye düşünüyorum.
eğer siz yapcaksanız veya güvenmiyorsanız birkaç video içerik atim size
biliyordur diye düşünüyorumBilgisayarcıya yaptıracağım, o yapmayı bilir herhalde.
Bilgisayarcıya yaptıracağım, o yapmayı bilir herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.