Bilgisayarı açma tuşuna basınca açılmıyor

aahqt47763

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Normal de bilgisayarı açma tuşuna basınca kasanın parçaları, ekipman parçaları ve monitöre direkt yazı gelirdi.

Şimdi bilgisayarı açma tuşunca basınca kasanın parçaları yanıyor. Ekipman parçaları yanmıyor ve monitöre direkt yazıyor gelmiyor. Yaklaşık 30 saniye sonra falan bilgisayar kendini açmaya başlıyor ve ekipmanların ışıkları yanıyor. Neden böyle yani bir anlam veremedim çok saçma.

Adam monitöre yazı bile gelmiyor diyor kankam. Bilgisayarı açabilse zaten böyle bir konu açmazdı.
Yani şöyle diyim bilgisayarı açınca 30 saniye sonra bi anda şifre paneli geliyor, yani benim bilgisayarda şifre olduğu için. Normal de ekran da anakartın modeli vs diye açardı. Çok saçma yani anlamadım.

"Yaklaşık 30 saniye sonra falan bilgisayar kendini açmaya başlıyor ve ekipmanların ışıkları yanıyor. Neden böyle yani bir anlam veremedim çok saçma."

Bu cümlesinde bilgisayarın geç açıldığını söylüyor, ben buradan geç de olsa bilgisayarın açıldığını anladım yanlış mıyım?
Evet, doğru anladın yani yanlış birşey yok. Bilgisayar tuşuna bastıktan 30 saniye sonra falan açılmaya başlıyor. Böyle değildi yani birkaç gün öncesine kadar.

Yani şöyle diyim bilgisayarı açınca 30 saniye sonra bi anda şifre paneli geliyor, yani benim bilgisayarda şifre olduğu için. Normal de ekran da anakartın modeli vs diye açardı. Çok saçma yani anlamadım.

Evet, doğru anladın yani yanlış birşey yok. Bilgisayar tuşuna bastıktan 30 saniye sonra falan açılmaya başlıyor. Böyle değildi yani birkaç gün öncesine kadar.
Hocam açıldığında format atın belki düzelir, düzelmezse bir bilgisayarcıya götürün. Ama formatla geçer gibi bu sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı