Bilgisayarın tuşuna basınca açılmıyor

MehmetEnes1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçenlerde bilgisayarımın tuşuna bastığımda sadece monitöre görüntü gelmedi ama fanlar dönmeye başladı. Sonrasında kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda direk açılmadığını gördüm. Anakartın ışığı yanıyor ama tuşa basınca açılmıyor. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

BIOS pilini söküp taktıktan sonra olmuş oluyor.

Güç kaynağı arızası gibi geldi bana. Başka bir güç kaynağıyla deneme şansınız varsa deneyin, çalışırsa güç kaynağınızı değiştirirsiniz.

BIOS pilini söküp taktıktan sonra olmuş oluyor.

Güç kaynağı arızası gibi geldi bana. Başka bir güç kaynağıyla deneme şansınız varsa deneyin, çalışırsa güç kaynağınızı değiştirirsiniz.
BIOS pilini söküp taktım hocam maalesef olmadı. Anakarta güç gidiyor olması PSU arızası olmasını değiştirmez değil mi ?

BIOS pilini söküp taktım hocam maalesef olmadı. Anakarta güç gidiyor olması PSU arızası olmasını değiştirmez değil mi ?
%100 PSU arızası diyemem fakat şu anlık farklı bir PSU ile denemek çözüme daha hızlı ulaştırır gibi, sorun o gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı