Bilgisayarı açtığınızda ilk olarak ne yapıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 6.042
Bu sıra devam eder günlük.

sra.JPG

Önce son ses Contra ve yabancı müzikler dinlerim, sonra Technopat'a girip bildirimlere bakarım eğer bildirim yoksa sosyalde dolaşma isteğim tamamıyla kaybolur ve en az 1 saat boyunca Technopat'a girmem. Sonra kapatana kadar Contra'nın sesi eşliğiyle oyun oynarım. Bazı işşizliklerde yaparım tabi bu arada.

İlk olarak sağ tık yenile tuşu :D bunu yapmadan hiçbir işe başlayamıyorum.

Bunu hiç kimse yaptığının bile farkında değil ama eminim çoğu kişi canı sıkıldıkça yapıyor. :D

Bende ilk başta birkaç kere yenile yapıyorum, modem açılana kadar. :) Sonra Facebook, Technopat Sosyal, Youtube'da abone olduğum kanallar yeni video paylaşmışmı ona bakarım. Hiç yenilik yok ise eğer. Afterburner'ı açıp canım o an ne isterse onu oynarım. :)

Hemen Gmail'e bakar ve Dost abinin bana tekrar yanıt verip beraber Dark Souls II oynar mıyız acaba merakı ile hemen Google Chrome açmam.

Cümle düz mü devrik mi onu bile anlayamadım. :D Dost abi dediğin kişi Dost Kayaoğlu mu ?

Cümle düz mü devrik mi onu bile anlayamadım. :D Dost abi dediğin kişi Dost Kayaoğlu mu ?
Evet Dost Kayaoğlu. Cümleyi çok uzun tuttum o yüzden devrik gibi oldu ama cümle düz. T9 bazı yerlerde düzeltme yaptığı için anlam kayması olmuş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı