Dofhl Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Bu sorunu yeni yeni yaşamaya başladım. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra yaklaşık 15-20 dakika boyunca hiçbir program doğru düzgün çalışmıyor ve ekran siyah olup geri düzeliyor.
Bu sorunu yeni yeni yaşamaya başladım. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra yaklaşık 15-20 dakika boyunca hiçbir program doğru düzgün çalışmıyor ve ekran siyah olup geri düzeliyor.
Çözüm Oracleo 6 Ağustos 2024 Dofhl dedi: Daha 3 gün önce format attım ve sürekli olarak virüs taraması yapıyorum arkada MSI Afterburner acık oluyor her zaman ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Muhtemelen ondan kaynaklı olabilir.
Dofhl dedi: Daha 3 gün önce format attım ve sürekli olarak virüs taraması yapıyorum arkada MSI Afterburner acık oluyor her zaman ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Muhtemelen ondan kaynaklı olabilir.
Oracleo Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #2 Virüs taraması yapın, Gerekirse format atın. Artı 1 Eksi
KS KS Dofhl Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Oracleo dedi: Virüs taraması yapın, gerekirse format atın. Genişletmek için tıkla... Daha 3 gün önce format attım ve sürekli olarak virüs taraması yapıyorum arkada MSI Afterburner acık oluyor her zaman ondan kaynaklı olabilir mi? Artı 0 Eksi
Oracleo dedi: Virüs taraması yapın, gerekirse format atın. Genişletmek için tıkla... Daha 3 gün önce format attım ve sürekli olarak virüs taraması yapıyorum arkada MSI Afterburner acık oluyor her zaman ondan kaynaklı olabilir mi?
Oracleo Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #4 Dofhl dedi: Daha 3 gün önce format attım ve sürekli olarak virüs taraması yapıyorum arkada MSI Afterburner acık oluyor her zaman ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Muhtemelen ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Dofhl dedi: Daha 3 gün önce format attım ve sürekli olarak virüs taraması yapıyorum arkada MSI Afterburner acık oluyor her zaman ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Muhtemelen ondan kaynaklı olabilir.
KS KS Dofhl Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 Oracleo dedi: Evet, muhtemelen ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğruymuş, MSI Afterburner'ı düzgün bir şekilde kaldırdım ve yeniden başlattığımda düzeldi sorun yok şu anlık. Artı 0 Eksi
Oracleo dedi: Evet, muhtemelen ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğruymuş, MSI Afterburner'ı düzgün bir şekilde kaldırdım ve yeniden başlattığımda düzeldi sorun yok şu anlık.