Bilgisayarı dolapta saklamak zararlı mı?

marun

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben KYK yurdunda kalıyorum. Genelde her akşam bilgisayarla işim oluyor dolabı açıp çantadan bilgisayarı çıkartıyorum, işim bitince tekrar koyuyorum. Bilgisayarı çanta içinde dolapta saklamanın bir zararı olur mu? (odamda masamın üstünde kalsın istemiyorum, hem çok tozlanıyor hem de güvenlik açısından)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben KYK yurdunda kalıyorum. Genelde her akşam bilgisayarla işim oluyor dolabı açıp çantadan bilgisayarı çıkartıyorum, işim bitince tekrar koyuyorum. Bilgisayarı çanta içinde dolapta saklamanın bir zararı olur mu? (odamda masamın üstünde kalsın istemiyorum, hem çok tozlanıyor hem de güvenlik açısından)
Yok agam ne zararı olacak ben de öyle yapıyordum çantayla değil de havlularla tişörtlerin arasına koyuyordum malum yurtlarda kamera yok bir şey yok. En azından benim 2 yurdumda da yoktu

Nemli bir ortam değilse ve üstüne yük falan binmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyor

Nemli bir ortam değilse ve üstüne yük falan binmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sağolasın

Yok agam ne zararı olacak ben de öyle yapıyordum çantayla değil de havlularla tişörtlerin arasına koyuyordum malum yurtlarda kamera yok bir şey yok. En azından benim 2 yurdumda da yoktu
Ya bizde kamera var aslındada yine de içime sinmiyor olur ya biri su falan döker.. Sağolun cevabınız için

Bir şey olmaz kardeşim. Daha sağlıklı hatta
Teşekkürler cevap için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı