VPN ile Steam'den satın alım yapmak ban sebebi mi?

@SwishTTT, işte sizdeki para birimi sebebi de bundandır. Fakat benin anlamadığım normalde sadece VPN açınca mağaza ülkesi değişmez. Ben kendiminkini kontrol ettim şimdi, VPN açık şu anda ama Türkiye olarak gözüküyor.

Screenshot_20251121_154418.png

@SwishTTT, işte sizdeki para birimi sebebi de bundandır. Fakat benin anlamadığım normalde sadece VPN açınca mağaza ülkesi değişmez. Ben kendiminkini kontrol ettim şimdi, VPN açık şu anda ama Türkiye olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 2608161
Ben satın alım yaptım VPN açıken. Para birimi dolar üzerinden olmadı onların para birimi üzerinden satın aldı. Orda hata yaptım işte. Keşke yapmasaydım. Ülkede değişmiyor desteğe yazsam ban yermiyim bilmiyorum.

Ben satın alım yaptım VPN açıken. Para birimi dolar üzerinden olmadı onların para birimi. Orda hata yaptım işte. Keşke yapmasaydım.
Hocam ben de VPN açıkken satın alım yaptım çok kez. Normalde para birimi değişmemeliydi. Sizde neden böyle oldu anlamadım. Ama kasten kendiniz değiştirmediğiniz için sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam ben de VPN açıkken satın alım yaptım çok kez. Normalde para birimi değişmemeliydi. Sizde neden böyle oldu anlamadım. Ama kasten kendiniz değiştirmediğiniz için sorun olacağını sanmıyorum.
Ukranya üzerinden yaptınız mı isterseniz bir deneyin sizdede aynısı olacaktır. Seçenek çıkıyor dolar vs Onların parası.

@SwishTTT, şimdi baktım hocam. Sanırım ödeme yöntemi eklerken çıkan mevzudan bahsediyorsunuz. Varsayılan olarak Türkiye seçili geldi. Fakat dediğiniz gibi VPN ülkesi de seçilebilir gözüküyor. Siz asıl mağaza ülkesine bakın hocam. Sağ taraftan hesap detaylarına girin. Orada benim attığım ekran görüntüsündeki gibi ülke yazar. Orada Türkiye yazıyorsa problem yok.

1500TL çekti işin kötü tarafı bu tür şeylerden bilgim yok. Adamların para birimini dahi bilmiyorum. Hesaptan giden paraya baktım 1500TL gözüküyor.
Geçen ay ukrayna üzerinden alırsan ea app'te 30 dolardı. Bilerek yapmadınız değil mi?

@SwishTTT, şimdi baktım hocam. Sanırım ödeme yöntemi eklerken çıkan mevzudan bahsediyorsunuz. Varsayılan olarak Türkiye seçili geldi. Fakat dediğiniz gibi VPN ülkesi de seçilebilir gözüküyor. Siz asıl mağaza ülkesine bakın hocam. Sağ taraftan hesap detaylarına girin. Orada benim attığım ekran görüntüsündeki gibi ülke yazar. Orada Türkiye yazıyorsa problem yok.
Orda ukranya yazıyor ukranya üzerinden satın aldığım için.

Yazmaz oyun tr mağazada şu an 2500 TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı