Bilgisayarı fazla yormadan masaüstü kişiselleştirme

Merhabalar bugün sizlere masaüstünüzü nasıl ekteki gibi güzel sade bir görünüme dönüştürebileceğinizi göstereceğim, öncelikle bana göre en önemli program nexus dock. İnternete nexus dock yazıp winstep adlı kendi sitesinden indiriyoruz VirusTotal ve Windows Defender'dan tarattım temiz çıktı, programı kurduktan sonra programı çalıştırınca ilk dock geliyor ve programın kısayolundan docka tema vs. ayarlayabiliyorsunuz kullanması basit. Üstte geliyor ancak alta sola sağa alabiliyorsunuz ben altta kullanıyorum.

Docku hallettikten sonra diğer kısım taskbar, taskbarı kişiselleştirme ayarlarında görev çubuğuna gelerek küçük görev çubuğu düğmeleri kullan ayarını etkinleştirmenizi öneririm büyükken bana kaba görünüyor, daha sonra ben taskbarımı üste aldım siz sola sağa nereye isterseniz alabilirsiniz.

Altta da kalabilir kendinize göre, daha sonra internetten gene taratmış olduğum ve güvenli bulunan bir programı daha önereceğim TaskbarX, TaskbarX ekteki gibi görev çubuğunu şeffaf yapmanızı sağlıyor. TaskbarX Configurator adlı programla istediğin şekilde özelleştirebilirsiniz taskbarınızıda programları ortalayabilme vs. var ancak ben kullanmıyorum. Siz kendi zevkinize göre yapabilirsiniz. Daha sonra wallpaper kısmı var ancak benimki gibi hareketli bir wallpaper yapmak için bilgisayarınızın çok iyi olmasa biraz iyi olması gerekir. Diğer nexus dock ve TaskbarX çok az kullanıyor bilgisayarı oyunlarda da denedim bir FPS sorunuyla karşılaşmadım. Wallpaperı hareketli yapmak için bir sürü bedava programda var ama çoğunuzun duymuş olduğu 20TL olan Steam'de satılan bir program kullanıyorum ben Wallpaper Engine, onun dışında hareketsiz için 3840x2160 wallpaper pinterest yazdığınızda Google'a güzel duvar kağıtları gene çıkıyor önünüze.

Umarım güzel anlatabilmişimdir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2,8 MB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Widget için bu programı da deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı