AcilCevapPLS
Hectopat
Ekran kartı fani, işlemci soğutucu fanı vs vs hepsi çalışıyor fakat bilgisayar geç aciliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
bios pili yuvarlak bi pildir zaten gözle görülür büyüklükte olurHocam peki bios pilini çıkartıp tekrar taksak?
Bide bu anakartta bios pili nerede?
sen önce benim dediklerimi yaptın mı ?Hocam peki bios pilini çıkartıp tekrar taksak?
Bide bu anakartta bios pili nerede?
Evet hepsini yaptım fakat hala aynı ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.bios pili yuvarlak bi pildir zaten gözle görülür büyüklükte olur
sen önce benim dediklerimi yaptın mı ?
ekran kartını ıslak mendille sildiğinde bile sorun oluyor o yüzden dedim kısa devre yapabiliyor...Evet hepsini yaptım fakat hala aynı ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Anladım başka bir çözüm yolu varmıdır?ekran kartını ıslak mendille sildiğinde bile sorun oluyor o yüzden dedim kısa devre yapabiliyor...
Anlatıyorum.Öncelikle bilgisayarın power tuşuna basıyorum ve fan ekran kartı fanı gibi şeyler çalışıyor fakat bilgisayar ekranında görüntü olmuyor.Klavye ışığı yandığında bilgisayarın ekranına Windows simgesi geliyor ama o gelene kadar baya bir süre bekliyorum.Ben sorunun hala ne oldugunu anlamadim ? Siyah ekranda uzun sure kaliyormu. Detayli anlatirsan daha cok yardimci olabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.