İndirme dosyaları hasar görebilir veya kaldığı yerden devam eder indirmeye.Peki indirirken elektrik giderse ne olur?
İndirme dosyaları hasar görebilir veya kaldığı yerden devam eder indirmeye.Peki indirirken elektrik giderse ne olur?
Peki indirirken elektrik giderse ne olur?
Steam'den indiriyorsanız açıldığında kaldığı yerden devam eder.Peki indirirken elektrik giderse ne olur?
Monitörü kapatınca internet gidiyor neden olduğunu bilmiyorum. Çözümü var mı?Steam'den indiriyorsanız açıldığında kaldığı yerden devam eder.
Ben uzun indirme yaparken monitörü kapatıyorum. Öyle de yapabilirsiniz.
Sadece ekrana görüntü gelmiyor yani arka planda çalışması lazım. Ekran parlaklığını da kısabilirsiniz.Monitörü kapatınca internet gidiyor neden olduğunu bilmiyorum. Çözümü var mı?
Monitörü kapatıp açınca internet gitmiş oluyor. İndirme de duraklatılmış oluyor.Sadece ekrana görüntü gelmiyor yani arka planda çalışması lazım. Ekran parlaklığını da kısabilirsiniz.
İlk defa duyduğum bir olay. Ben gayet kapatıyorum monitörü indirme devam ediyor. Maalesef bu sorun için bir çözüm gelmiyor aklıma.Monitörü kapatıp açınca internet gitmiş oluyor. İndirme de duraklatılmış oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.