Kasalı bilgisayarım var kasadan kapatıyorum. Mouse klavye kulaklık ışıkları açık kalıyor bende kasayı düğmeden kapattıktan sonra kasanın gücünü de kapatıyorum. Siz nasıl kapatıyorsunuz PC'nizi? Ben kasanın gücünü kapattıgımdan kasaya bir şey olmaz değil mi?
Windows'un kapatma düğmesinden kapatıyorum. Mouse ve klavye ışıkları hızlı başlatmadan dolayı olabilir. Hızlı başlatmayı kapatmak için:
Windows'un arama yeri > güç planı > sol üst, güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > şu anda kullanılamayan ayarları değiştir > hızlıbaşlatma tikini kapat.
Alt +F4 deneyebilirsin, CTRL+ alt+ del ile görev yöneticisine ulaşıp deneyebilirsin ya da o menüden kapatmayı deneyebilirsin. Eğer hiç tepki vermiyorsa güç düğmesinden kapatman lazım.
Ben zaten Windows'tan kapatıyorum bilgisayarı sonrada güç kaynağından klavye mouse kulaklık ışığı açık kalıyor güç kaynağından kapatmassam.
Güç düğmesi derken güç kaynağı tuşundan bahsediyorum.
Yazmıştım yukarıda klavye mouse kulaklık ışıkları falan yanıyor.
Klavye mouse kulaklık ışıkları yanıyor diye PC'yi kapatıyorum normal kasadan sonra güç düğmesinden kapatıyorum ışıklar kapanıyor.
Klavye mouse kulaklık ışıkları falan yanıyor diye normal kasadan kapatıyorum zaten sonrada güç düğmesinden kapatıyorum PC'yi.
Öyle bir ayarmı var?
Ben zaten Windows'tan kapatıyorum bilgisayarı sonrada güç düğmesinden klavye mouse kulaklık ışığı açık kalıyor güç düğmesinden kapatmassam.
Güç düğmesi derken güç kaynağı tuşundan bahsediyorum.
Zaten Windows'tan kapatıyorum mouse ışıkları falan yanıyor güç kaynağından kapatıyorum sonradan.
Tuşa bir kez basıp kapanmasını beklemek zarar vermez, güç tuşuna basılı tutarak kapatmak zarar verebilir. ( elektrik kesintisi gibi, uzun sürede olabilir bu ) diye biliyorum.