Bilgisayarı iade edip iPad almak mantıklı mı?

Denizzzeeee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bir oyun bilgisayarı aldım, orta düzeyde. Ben almak istememiştim; odağımı bozar demiştim ki öyle de oldu. Babam ikna etti almam için ve öyle de oldu. İrademe sahip çıkıp oynamam, ders çalışırım diyordum ama gelin görün ki Game Pass, GTA V, Resident Evil 2, Minecraft vesaire yükledim, para verdim. Bunlar 2 gün içinde oldu.

Asıl konuya gelelim: Bilgisayarı iade etmek istersem hala 3 Kasım'a kadar zamanım var. İade edip iPad almayı düşünüyorum sınav için. Siz ne diyorsunuz? Tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemli, arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bir oyun bilgisayarı aldım, orta düzeyde. Ben almak istememiştim; odağımı bozar demiştim ki öyle de oldu. Babam ikna etti almam için ve öyle de oldu. İrademe sahip çıkıp oynamam, ders çalışırım diyordum ama gelin görün ki game Pass, GTA V, Resident Evil 2, Minecraft vesaire yükledim, para verdim. Bunlar 2 gün içinde oldu.

Asıl konuya gelelim: Bilgisayarı iade etmek istersem hala 3 Kasım'a kadar zamanım var. İade edip iPad almayı düşünüyorum sınav için. Siz ne diyorsunuz? Tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemli, arkadaşlar.

iPad sana lazımsa iade edip alabilirsin. Ama oyun oynamak istiyorsan ve bir daha bilgisayar almayacaksan pişman olursun, mobilde fazla oyun yok.

iPad sana lazımsa iade edip alabilirsin. Ama oyun oynamak istiyorsan ve bir daha bilgisayar almayacaksan pişman olursun, mobilde fazla oyun yok.

Amacım oyundan kaçmak hocam onun için kararsızım zaten. Amacım tıpı kazanmak, temelim yoktur bile. iPad daha sınırlayıcı olur diye düşünüyorum.

iPad üniversitede de işe yarar bir cihaz. Bilgisayar bağımlılığı daha fazla sarmadan bırakmak lazım.

Değil mi? Ben de aynı fikirdeyim. İade etmem gerekiyor gerçekten.

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bir oyun bilgisayarı aldım, orta düzeyde. Ben almak istememiştim; odağımı bozar demiştim ki öyle de oldu. Babam ikna etti almam için ve öyle de oldu. İrademe sahip çıkıp oynamam, ders çalışırım diyordum ama gelin görün ki game Pass, GTA V, Resident Evil 2, Minecraft vesaire yükledim, para verdim. Bunlar 2 gün içinde oldu.

Epic Games'ten RDR2 bile aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunları silip modemden örnek olarak valorant.com gibi adresleri engellemek olabilirç bunların hepsini silinç ben iPad almazdımç modemin arayüzünden site engellerdimç hatta bunu bir aile bireyiniz yapmalı ki modem şifre ve arayüzüne onlar girsin siz bakmayasınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı