Bilgisayarı Kapattığımı Nasıl Anlarım?

380721

Hectopat
Arkadaşlar ben bazen bilgisayarı kapatırken uyku moduna alıyorum. Yanlışlıkla şimdi de telaşa giriyorum. Kapandıktan sonra ya uyku moduna aldıysam diye klavyeden 2 - 3 tuşa bastım açılmadı. Fareyi oynattım yine açılmadı. Bilgisayar eğer uyku moduna alsaydım açılır mıydı? Bu kapattım demek mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fareyi oynatsan tuşlara bassan açılır uyku modunda ise açılır.
Sadece merakımdan soruyorum. Neden telaşa giriyorsun. Çok enerji harcar diye düşünüyorsan çok ama çok az harcar.

Masaüstü sanırım.
Sanırım? Kasanın güç ışığı yanıyorsa açıktır, yanmıyorsa kapalıdır. Enter basınca ekran açılırsa uyku modundadır. Ama yine de kapattıktan sonra da fişten çekilmesine rağmen bilgisayarın içinde çalıştıramayacak kadar küçük bir güç bırakıp sistemin hızlı açılmasını sağladığını duydum.

Bir de normalde bilgisayarı kapayınca kapanıyor... Yazısı geliyordu uyku moduna alınca ne geliyor?

Hiçbir şey.
Bir de normalde bilgisayarı kapayınca kapanıyor... Yazısı geliyordu uyku moduna alınca ne geliyor?

Cidden bu kadar kasmamalısın. Uyku modundaysa klavyeye maouseye dokununca açılır yoksa nasıl açacaksın uyku modundaki laptopu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı