Çözüldü Bilgisayarı kısayol ile kapatmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Arkadaşlar eskiden bazı okullarda kullanılan kısayol ile kapatma işlemi normal bilgisayarlar için nasıl yapılıyor?

Çözüm
Hocam onu biliyorum fakat kısayol ile kapatmak çok hoşuma gidiyor. Ve aniden sistemi kapatmam gerekiyor çoğu zamanlar.

Hocam masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp yeni butonuna gelip yeni kısayol oluştur'a basın, daha sonra ise shutdown /s /t 0 yazın ve kısayola istediğiniz adı verin. Sonra sağ tıklayıp simgelerden istediğiniz simgeyi seçin ve uygulayın.

Hocam onu biliyorum fakat kısayol ile kapatmak çok hoşuma gidiyor. Ve aniden sistemi kapatmam gerekiyor çoğu zamanlar.

Katılıyorum hocam size alt+F4 tuşundan kapatmayı biliyorum fakat tuş ile kapatmak çok hoşuma gidiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sanırım çözümü buldum bu videoda yapılanlar doğru mu?

Ben yazana kadar bulmuşsunuz bile :)
@abadestliveled çözüm olarak işaretlenmiş hocam tekrardan sağ olun iyi akşamlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı