Arkadaşlar BIOS olmadan bilgisayarı klavye ile nasıl açarım? Güç tuşu bozuldu ancak tornavida ile acabiliyorum.
Anakart G31TM-P21.
Eğer bu ayar yoksa BIOS'tan "Wake Up on LAN" özelliğini, Windows içerisinden Ağ Bağdaştırıcıları Özelliklerini tıklayıp "Wake on Magic Packet" özelliğini açıp, telefonunuza Wake on LAN uygulamalarından birini indirip telefonunuzdan bilgisayarınızı açabilirsiniz. Bu dediklerim modeme kablo ile bağlıysan geçerli.BIOS üzerinden bir ayar ile yapılabiliyor. Power on by Keyboard benzeri bir isimde oluyor genelde.
Anakart üstündeki güç tuşuna giden kabloyu takip edip açma-kapatma portunu bulup. tornavide ile ateşleme yapın yani iki pine aynı anda tornavida ile dokunun.Arkadaşlar BIOS olmadan bilgisayarı klavye ile nasıl açarım? Güç tuşu bozuldu ancak tornavida ile acabiliyorum.
Anakart G31TM-P21.
Her Bilgisayarda ; elektriğin bilgisayarı direk açmasını sağlayan özellik vardır.Biosumda o ayar yok bu yüzden dedim bios olmadan yapamiyormuyuz diye zaten başta da söyledim tornavida ile açıyorum diye
Ve ayrıca programı da denedim ama çalışmadı anlamadim bütün ayarlari açtım her şeyi yaptım ama telefondan açılmadı PC.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.