Bilgisayarı klavyeden açmak

Furkan88112

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Power tuşum bozuk. Bilgisayarı açmak için ne yapabilirim? Maalesef BIOS'tan yapamıyorum ayar bende yok. Any desk gibi bir program denedim fakat işe yaramadı. Bunun uygulaması falan var mıdır? Bilgisayarı klavyeden ya da fareden açmak için.

Arkadaşlar Power tuşum bozuk. Bilgisayarı açmak için ne yapabilirim? Maalesef BIOS'tan yapamıyorum ayar bende yok. Any desk gibi bir program denedim fakat işe yaramadı. Bunun uygulaması falan var mıdır? Bilgisayarı klavyeden ya da fareden açmak için.

Masaüstü kullanıyorsanız reset kablosunu Power soketine takabilirsiniz. Böylelikle reset tuşu ile açarsınız.

BIOS'ta telefondan uyandırma gibi bir şey vardı uzaktan uyandırma sistem güncel ise o özellik olabilir sisteminiz nedir?

AnyDesk uygulaması bunun üzerinden çalışıyor fakat denedim başarılı olamadım. Sistemim hem kötü hem de eski Lenovo G580 özelliklerine bakabilirsin internetten.
Anakart üzerinden açmayı deneyebilirsiniz.

Nasıl yapacağım onu.

AnyDesk uygulaması bunun üzerinden çalışıyor fakat denedim başarılı olamadım. Sistemim hem kötü hem de eski Lenovo G580 özelliklerine bakabilirsin internetten.

Nasıl yapacağım onu.

Hocam Power tuşunu yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.

Hocam Power tuşunu yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.

Maalesef böyle bir şey benim için mümkün değil. Bilgisayarım 8 yıllık. Tek sorun bu değil burada anlat anlat bitmez, bir sürü sorunu var. Yaptırmaya kalksam bende çok fazla para alırlar. Sadec Power tuşunu yaptırsam onu yaparken dahya çok sorun çıkar onu düzelteyim derken adam bilgisayarın her yerinde bir sorun çıkar ve onları da düzeltir bana pahalıya patlar. Şu an bu bilgisayarı yaptırcak durumum ya da yenisini alacak durumum yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı