Erol Kaan
Hectopat
Daha fazla  

Başlıktan da anlayacağınız gibi çılgın işler peşindeyim  Herhangi bir android sürümün simülasyonunu aramıyorum anlatmak istediğim bilgisayarı bir tablet & telefon gibi android cihaz olarak kullanmak istiyorum bunu niye istiyorsun dediğiniz duyar gibiyim.Birincisi bunun mümkün olabilirliğinin peşindeyim,ikincisi eğer boot etmeyi başarabilirde stabil olarak bilgisayarı çalıştırabilir isem çok ilginç projelerim olacak bu konuda ona bir ön hazırlık girişimindeyim.
 Herhangi bir android sürümün simülasyonunu aramıyorum anlatmak istediğim bilgisayarı bir tablet & telefon gibi android cihaz olarak kullanmak istiyorum bunu niye istiyorsun dediğiniz duyar gibiyim.Birincisi bunun mümkün olabilirliğinin peşindeyim,ikincisi eğer boot etmeyi başarabilirde stabil olarak bilgisayarı çalıştırabilir isem çok ilginç projelerim olacak bu konuda ona bir ön hazırlık girişimindeyim.
Sizden olur veya olmaz gibi cevaplar beklemiyorum,sadece mümkünse nasıl mümkün degilse neden mümkün olup olmayacağını araştırmak için konu başlığı açtım ve konu başlığı açmadan önce bu işi çok araştırdım recep baltaş'ın "Sanal Bilgisayara Android x64 4.4 KitKat Kurulumu"nuda izledim basit bir iş gibi görünsede yerli-yancı forumlarda konu mevcut değil fakat çokça simülasyon örnekleri mevcut (VirtualBox,BlueStacks vs.).
Bilgisayara android işletim sistemi kurabilirsek technopat adına çok başarılı bir işe imza atmış olacağımız inancındayım şimdiden araştırmalarınız ve zahmetleriniz için bir teşekkürü borç bilirim technopat ailesi.

Sizden olur veya olmaz gibi cevaplar beklemiyorum,sadece mümkünse nasıl mümkün degilse neden mümkün olup olmayacağını araştırmak için konu başlığı açtım ve konu başlığı açmadan önce bu işi çok araştırdım recep baltaş'ın "Sanal Bilgisayara Android x64 4.4 KitKat Kurulumu"nuda izledim basit bir iş gibi görünsede yerli-yancı forumlarda konu mevcut değil fakat çokça simülasyon örnekleri mevcut (VirtualBox,BlueStacks vs.).
Bilgisayara android işletim sistemi kurabilirsek technopat adına çok başarılı bir işe imza atmış olacağımız inancındayım şimdiden araştırmalarınız ve zahmetleriniz için bir teşekkürü borç bilirim technopat ailesi.