E emirakbal2322 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 8 Nisan 2020 #1 Az önce OCCT'den GPU testi yaparken internete girdim ve bilgisayar dondu. Reset atmak zorunda kaldım. Bilgisayarın testlerini nasıl yapabilirim?
Az önce OCCT'den GPU testi yaparken internete girdim ve bilgisayar dondu. Reset atmak zorunda kaldım. Bilgisayarın testlerini nasıl yapabilirim?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Nisan 2020 #2 Eger satin almayacaksan bilgisayari test yapip bosu bosuna donanimlari yipratmana gerek yok. Satin alacaksan internette benchmark uygulamalari duruyor. Artı 0 Eksi
Eger satin almayacaksan bilgisayari test yapip bosu bosuna donanimlari yipratmana gerek yok. Satin alacaksan internette benchmark uygulamalari duruyor.
KS KS E emirakbal2322 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 8 Nisan 2020 #3 efedesu dedi: Eger satin almayacaksan bilgisayari test yapip bosu bosuna donanimlari yipratmana gerek yok. Satin alacaksan internette benchmark uygulamalari duruyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var hangi parçada olduğunu çözmem lazım. İsim verir misin? Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Eger satin almayacaksan bilgisayari test yapip bosu bosuna donanimlari yipratmana gerek yok. Satin alacaksan internette benchmark uygulamalari duruyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var hangi parçada olduğunu çözmem lazım. İsim verir misin?