Bilgisayarı ne zaman açılsa BIOS'a giriyor

muciger

Femtopat
Daha fazla  
Boot sıralamasında bir sorun yok. Tarih ve Saat'te doğru gösteriyor. Düne kadar her şey normaldi, bilgisayarın diğer parçaları da çalışıyor. Neden kaynaklı olabilir anlamadım 10 dakikadır BIOS'a bakıyorum.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın, klavyenizdeki DEL tuşuna basın, BIOS'a girin ve klavyenizdeki F5 tuşuna basın. "Optimize Edilmiş Varsayılanları Yükle" ibaresi ekranda belirdiğinde "Tamam" öğesini seçin. BIOS varsayılan değerlere döndürülecektir.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın, klavyenizdeki DEL tuşuna basın, BIOS'a girin ve klavyenizdeki F5 tuşuna basın. "Optimize Edilmiş Varsayılanları Yükle" ibaresi ekranda belirdiğinde "Tamam" öğesini seçin. BIOS varsayılan değerlere döndürülecektir.
Tabi yapayım da ne kendi kendine değişmiş olabilir ki

BIOS'ta boot kısmına gelerek Windows yüklü olan diski seç. Eğer seçecek herhangi bir disk yoksa diskin kablolarının yerini veya kablolarını değiştir. Yine çözüm olmaz ise diski farklı bir bilgisayara takıp kontrol etmek gerekir çünkü diskte sıkıntı var demek ki.

BIOS'ta boot kısmına gelerek Windows yüklü olan diski seç. Eğer seçecek herhangi bir disk yoksa diskin kablolarının yerini veya kablolarını değiştir. Yine çözüm olmaz ise diski farklı bir bilgisayara takıp kontrol etmek gerekir çünkü diskte sıkıntı var demek ki.
1 hafta önce de diskim bozuldu eskisini taktım bu da mı bozuldu yani başka bi ssd takarım ama windowsu kurucak bilgisayar yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı