Bilgisayarı ne zaman toplamalıyım?

samet sait

Decapat
1-) Aklımda RTX 2070 Super Gaming X Trio ve Ryzen 5 3600X bir sistem toplamayı düşünüyordum sizce beklemeli miyim yoksa alınır mı?
2-) Yeni Ryzen işlemciler ve RTX 3080 3070 vb seriler çıkıcak sizce fiyatları uçuk olur mu onları mı tercih etmeliyim bekleyip?
3-) Yeni nesil işlemci ve RTX kartla çıkınca ben aklımdaki sistemi toplamak istesem İtopya'dan Ryzen 5 3600X ve RTX 2070 Super Gaming X Trio'yu yeni nesil ekran kartı vb çıktıktan sonra satıştan kaldırılırmı aklımdaki kart ve işlemci?
4-) Şu an İtopya'ya giremiyorum sıkıntı bende mi yoksa sitede mi, siz girebiliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) aklımda RTX 2070 Super Gaming X Trio ve Ryzen 5 3600X bir sistem toplamayı düşünüyordum sizce beklemeli miyim yoksa alınır mı?
2-) yeni Ryzen işlemciler ve RTX 3080 3070 vb seriler çıkıcak sizce fiyatları uçuk olur mu onları mı tercih etmeliyim bekleyip?
3-) yeni nesil işlemci ve RTX kartla çıkınca ben aklımdaki sistemi toplamak istesem İtopya'dan Ryzen 5 3600X ve RTX 2070 Super Gaming X Trio'yu yeni nesil ekran kartı vb çıktıktan sonra satıştan kaldırılırmı aklımdaki kart ve işlemci?
4-) şu an İtopya'ya giremiyorum sıkıntı bende mi yoksa sitede mi, siz girebiliyor musunuz?

Gaming X Trio gereksiz pahalı onun yerine direkt Gaming X alsanız hem daha az ödersiniz hem aynı performansı alırsınız ve dolar biraz düşerse o ZMN alın şahsen ben öyle yapacagım 3xxx serisi her ekran kartında oldugu gibi ilk zamanlar çok pahalı olacakdır ve bende İtopya'ya giremiyorum.

Gaming X Trio gereksiz pahalı onun yerine direkt Gaming X alsanız hem daha az ödersiniz hem aynı performansı alırsınız ve dolar biraz düşerse o ZMN alın şahsen ben öyle yapacagım 3xxx serisi her ekran kartında oldugu gibi ilk zamanlar çok pahalı olacakdır ve bende İtopya'ya giremiyorum.

Peki 3000 serisi çıkınca İtopya RTX 2070 serisinin satışını kaldırma ihtimali var mıdır.

Şu an nasıl 2080 Ti olmasına ragmen hala GT710 veya GT730 satılıyorsa 2070 hiç kalkmaz.

Kardeşim baksana stokta yok 3 fanlı modeli yeni model çıkarmışlar oda bu
Diğerine göre performansı daha düşük bana Gaming X Trio lazım stoku kaldırmıslar getirmicekler herhalde bir daha fotografını bile kaldırmıslar.

Kardeşim baksana stokta yok 3 fanlı modeli yeni model çıkarmışlar oda bu.
Diğerine göre performansı daha düşük bana Gaming X Trio lazım stoku kaldırmıslar getirmicekler herhalde bir daha fotografını bile kaldırmıslar.

Aralarında çok küçük farklar var.

Aralarında çok küçük farklar var.

Beni etkiler valla ya eskisi stoka girmicek mi sizce?
1583871129771.png

Bu kartı da İtopya'dan başka biyerde bulamadım aynısını hep Gaming xtrio var Gaming Trio yok bunu yanlısmı koydular anlamıs degilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı