Bilgisayarı şarjdan çıkarınca kullanılamayacak duruma geliyor

Laptop kullanıyorum. Laptopların şarjdan çıkarınca performans düşüşü yaşadığını biliyorum. Ama benim bilgisayarımda şarjdan çıkarınca kullanılamayacak duruma geliyor. YouTube 1080p video bile izleyemiyorum tarayıcıda bile yavaşlamalar ve donmalar oluyor. Bu performans düşüşü bayağı fazla. Eskiden şarjdan çıkarınca bu kadar düşmezdi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka o bizim 9 yıllık laptopta şarjdayken bile oluyordu xD.

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-01_202025.png
    resim_2021-07-01_202025.png
    267,4 KB · Görüntüleme: 29
Hocam işlemci ciddi frekans kısıyor. 1 Volt bile enerji almıyor. Cihazın performans ayarlarını düzenleyin.
U serisi işlemciler pil performansı odaklı çalışan işlemciler oldukları için birazda bu etken. Fakat yine de kasma ve takılma yapmaması gerekli.

Hocam işlemci ciddi frekans kısıyor. 1 Volt bile enerji almıyor. Cihazın performans ayarlarını düzenleyin.
U serisi işlemciler pil performansı odaklı çalışan işlemciler oldukları için birazda bu etken. Fakat yine de kasma ve takılma yapmaması gerekli.

Hocam nasıl yapacağımı bilmiyorum maalesef. Biraz daha detay verebilir misiniz?

Cihazın markası ve modeli nedir?
Windows ayarlarında, pili bulun. Orada göreceksiniz gelişmiş güç ayarları kısmı var. Oradan yüksek performans seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı