D dealwr Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #61 Erenk1905 dedi: 1, 5-2 gün götürecek batarya performansı istiyorsan 13 Pro Max almalısın. Genişletmek için tıkla... Ama fotoğrafta çektiğim için kamera da önemli hmm.
Erenk1905 dedi: 1, 5-2 gün götürecek batarya performansı istiyorsan 13 Pro Max almalısın. Genişletmek için tıkla... Ama fotoğrafta çektiğim için kamera da önemli hmm.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #62 dealwr dedi: Ama fotoğrafta çektiğim için kamera da önemli hmm. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. Hangisini alırsan al mutlu olacağını düşünüyorum.
dealwr dedi: Ama fotoğrafta çektiğim için kamera da önemli hmm. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. Hangisini alırsan al mutlu olacağını düşünüyorum.
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 7 Kasım 2022 #63 Değil hocam benim kuzenim PC'yi satıp iPhone 11 almıştı şimdi deli gibi pişman.
D dealwr Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #64 Erenk1905 dedi: Sen bilirsin. Hangisini alırsan al mutlu olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, iyi geceler. Narcos0 dedi: Değil hocam benim kuzenim PC'yi satıp iPhone 11 almıştı şimdi deli gibi pişman. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayarda hiç bir şey yapmıyorum ki.
Erenk1905 dedi: Sen bilirsin. Hangisini alırsan al mutlu olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, iyi geceler. Narcos0 dedi: Değil hocam benim kuzenim PC'yi satıp iPhone 11 almıştı şimdi deli gibi pişman. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayarda hiç bir şey yapmıyorum ki.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 7 Kasım 2022 #65 dealwr dedi: Ama fotoğrafta çektiğim için kamera da önemli hmm. Genişletmek için tıkla... Hocam batarya farkı çok fazla değil ayrıca 14 Pro'nun birçok artısı var yani ona göre düşünmek lazım. Sadece batarya için değişiklik yapmayın.
dealwr dedi: Ama fotoğrafta çektiğim için kamera da önemli hmm. Genişletmek için tıkla... Hocam batarya farkı çok fazla değil ayrıca 14 Pro'nun birçok artısı var yani ona göre düşünmek lazım. Sadece batarya için değişiklik yapmayın.
D dealwr Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #66 Freezyf dedi: Hocam batarya farkı çok fazla değil ayrıca 14 Pro'nun birçok artısı var yani ona göre düşünmek lazım. Sadece batarya için değişiklik yapmayın. Genişletmek için tıkla... O zaman 14 Pro devam diyorsunuz.
Freezyf dedi: Hocam batarya farkı çok fazla değil ayrıca 14 Pro'nun birçok artısı var yani ona göre düşünmek lazım. Sadece batarya için değişiklik yapmayın. Genişletmek için tıkla... O zaman 14 Pro devam diyorsunuz.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #67 Freezyf dedi: Hocam batarya farkı çok fazla değil ayrıca 14 Pro'nun birçok artısı var yani ona göre düşünmek lazım. Sadece batarya için değişiklik yapmayın. Genişletmek için tıkla... 13 Pro Max ile 14 Pro arasında ciddi batarya farkı var. 14 Pro ile günü çıkartır ama 1, 5-2 günü zorlayamaz ama 13 Pro Max'i 2 gün rahat kullanabilir.
Freezyf dedi: Hocam batarya farkı çok fazla değil ayrıca 14 Pro'nun birçok artısı var yani ona göre düşünmek lazım. Sadece batarya için değişiklik yapmayın. Genişletmek için tıkla... 13 Pro Max ile 14 Pro arasında ciddi batarya farkı var. 14 Pro ile günü çıkartır ama 1, 5-2 günü zorlayamaz ama 13 Pro Max'i 2 gün rahat kullanabilir.
onbasisancar Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 245 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 7 Kasım 2022 #68 Oyun artık sarmıyorsa ve bilgisayar ile işiniz olmuyorsa mantıklı evde eskiyeceğine güzel bir telefon kullanırsınız.
Oyun artık sarmıyorsa ve bilgisayar ile işiniz olmuyorsa mantıklı evde eskiyeceğine güzel bir telefon kullanırsınız.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 7 Kasım 2022 #69 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D dealwr Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #70 509401 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledim videoyu, teşekkürler.
509401 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledim videoyu, teşekkürler.