Bilgisayarı satıp köpek alınır mı?

• Konuyu başlatan Loves
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 4.150
Zaten bir köpek sahiplenmiştim, enerjisini atamıyordu ve dışarıda çıkartamıyordum çünkü aşıları tam değildi. Enerjisini atamadığı için en küçük tıkırtıda veya komşunun kapıyı açıp kapatmasında benim olduğumu sanıp havlıyordu geceleri. Ben gece 3'e 4'e kadar eve alıyordum ağlamasın diye sonra mecbur dışarı çıkartıyordum ki odamda bile durmuyordu diğer yerleri gezmek istiyordu. Alacağım köpekte böyle olacağından düşük enerjili ve büyümeyen bir köpek arıyorum evde bakmam için. O yüzden ya cins alacağım. Lütfen sonraki yorumlarda satın alma sahiplen diye deyip durmayın.

:) ne alaka acaba? Satın alma sahiplen duyarını bıraktınız şimdi de köpeği mi bahane ediyorsunuz?
Hocam bence bilgisayarınızı satmayın. O da bir ihtiyaç. Köpek alıcağım diyorsanız para biriktirmeniz daha mantıklı olur. İnstangram sayfalarına arada cins köpekler geliyor. Öyle sayfaları takip ederek cins köpek sahiplenebilirsiniz. (düşük bir ihtimal ama neden olmasın)

Hocam bence bilgisayarınızı satmayın. O da bir ihtiyaç. Köpek alıcağım diyorsanız para biriktirmeniz daha mantıklı olur. İnstangram sayfalarına arada cins köpekler geliyor. Öyle sayfaları takip ederek cins köpek sahiplenebilirsiniz. (düşük bir ihtimal ama neden olmasın)
Hocam çok aradım öyle fakat hepsi parayla satıyor. İleride elime para geçince almak daha mantıklı gibi. Zaten alacağım köpek o kadar pahalı değil 1000, 1400 TL arası. Sonra köpek alabilirim fakat sonra bilgisayar alabileceğimi hiç sanmıyorum.

Hocam çok aradım öyle fakat hepsi parayla satıyor. İleride elime para geçince almak daha mantıklı gibi. Zaten alacağım köpek o kadar pahalı değil 1000, 1400 TL arası. Sonra köpek alabilirim fakat sonra bilgisayar alabileceğimi hiç sanmıyorum.
Evet hocam. Bencede hiç bilgisayarınızı satmayın. Ekonomi de çok iyi duruma gitmiyor zaten. Tatil de 1 ay çalışıp alabilirsiniz.

Arkadaşın üzerine öyle bir yüklenmişsiniz ki arkadaş, cehennemlik bir günah işlemiş gibi davranmışsınız.

Maalesef işler öyle yürümüyor emin olun. Sokakta bulduğum yavru bir kediyi(Tekir) sahiplendim. Bir sene boyunca ailemize dost oldu, bana yoldaş oldu. Ne yazık ki doğaları gereği bu hayvanlar ev ortamına uygun olmuyor. Çiftleşme dönemleri geldiğinde tüm ev halkını rahatsız ediyor ki biz ailecek buna katlandık birkaç ay. Kısırlaştırmak istemedim çünkü haksızlık gibi görüyoruz. Hatta apartmandakilerin kapısına gidip rahatsızlık duymadıklarını temin ettim ve onlar çok anlayışlıydı sağ olsunlar.

Bir sene gözümüz gibi baktığımız kedimizi, fabrikası olan kedi sever birine verdik ve arada sırada fotoğraflarınızı alıyoruz. Doğurdukça doğuruyor, bir sürü bebeği olmuş ve onun için çok mutluyum.

Bunun yanında evimizdeki eşyaların fotoğraflarını atsam niye besledin ki diye kızarsınız.

Satın alma sahiplen duyarlarını bir kenara bırakın. Parayla satılan köpekler ilk doğduklarında bakımları zor ve bir o kadar da masraflı olduğundan adamların bunları bedava verecek ihtimali yok. Sorduğun soruya gelecek olursak sana kalmış ama sana sadece şunu söylemeliyim. Eğer o köpeği alıp o bilgisayarı satma sebebin sınavın ise ve sınava iyi hazırlanamayacağını düşündüğünden yapıyorsan bu hareketi yapma. Sonrasında pişman olursun. Kaldı ki sınav için teknolojik aletler ile geçirdiğin zamanı azaltmak yerine kökten kesmek seni daha çok streslendirecektir.

PC satıp köpek alınır mı? Böyle konu açılıyorsa siz o hayvana bakamazsınız, yazık etmeyin.
Ne alaka acaba :)? 1500 TL'yi diğer köpeğe harcadığım için şuan param yok. Ve neden bakamayacakmışım acaba söyler misiniz?
Bakımının üstesinden gelebileceğini düşünüyorsan al. Sonra ben sıkıldım/besleyemiyorum deyip sokağa atma da.
Yok daha önce besledim. Bu bilgisayar işini bir düşüneceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı