Çözüldü Bilgisayarı sıfırlama sonucunda mouse ve klavye çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ajansmith

Femtopat
Katılım
23 Nisan 2024
Mesajlar
34
Sürücüler silindi sanırım nasıl bilgisayarı kurabilirim veya açabilirim Windows'a güvendik uyarmadan suruculeri silmiş internet kafe flash bellekte taktırmıyor. O bölge seçme ekranında kalıyor oraya gelmeden önce klavye mouse devre dışı oluyor.
İnternet kafeciye vermeyi pek doğru bulmuyorum bir sürü flaş girmiştir virüs falan olabilir PS2 klavye mousu çözüyormuş sanırım ama bende o giriş yeri yok galiba baktım.
 
Son düzenleme:
Çözüm
Bunu yapıyorum şu an tekrar kuruyor windowsu düzeleceğini pek zannetmiyorum çunku suruculeri önceden her şeyi sil yapmistim %39'da bitince haber veririm.


Yok gene olmadı.
Bu konuya göz atabilirsiniz.
Aldım en üsttekini 2 güne gelir herhalde satıcı iyi gibi. umarım kendim yaparım internet kafeye ozellikle flaş dvd kasa vermeyi doğru bulmuyorum güvenilmez. Çok tesekkur ederim ugrastigin için bir sorum olursa tekrar dönerim.
Umarım sorununuzu halledersiniz.
 
Umarım sorununuzu halledersiniz.
Gelince yapcam neyse aslında iyi oldu gibi ya sürekli bilgisayarda lol oynayasim geliyordu lynx çerez aciyodum ders calisamiyordum şimdi rahat rahat ders izleyebilirim. Bı kaç güne sorunu halletme umudu bile yetti kaygimi bitirdi. Sayenizde. 😄

Umarım sorununuzu halledersiniz.
Hallettik hocam gezdik her yeri sonunda bulduk karaborsa olmuş piyasa ya içini açmak istiyorlar ya da çok pahalı 1 tane bulduk anca.
 
Son düzenleme:
Halletmemize sevindim.
OTG kablosunu mu aradınız hocam?
OTG kablosu aldım ama sanırım sorun USB ile alakalıydı USB bayağı eskiydi görmüyordu bilemiyorum belki telefondan da kaynaklanabilir ama sanmıyorum.

Format atacaksanız USB ile atın Windows'un kendi sıfırlamasıyla atınca sürücüleri algılamıyor sürücüleri de siliyor her şey ile beraber. Veya PS2 portu varsa kasada bu da iş görebilir. PS2 destekli bir klavye mouse takarakta bu sorunu halledebilirsiniz. Telefonunuza uygun OTG kablosu bulup flash belleğe Windows 10 yükleyip BIOS'tan da yapabilirsiniz. Telefon ile Windows Kurulum USB'si OluÅturma Rehberi
Son çare olarak gittiğiniz internet kafe veya teknik destek servisinde USB ile atacaksa eğer kabul edin başka bir odaya götürmeden veya sonra getireceğiz denmeden de yaptırabilirsiniz iyi forumlar.
 

Geri
Yukarı