Bilgisayarı telefon ile uzaktan açmak sorun yaratır mı?

Yer
Konya
Dostlar selam, bugün sabah bilgisayarda bir şey indirmeye koymam gerekiyordu fakat unuttum ve internette dolaşırken buna rastladım. Bunu yapsam bilgisayarda donanımsal ve güvenlik olarak bir sorun olur mu? (Bilgisayarı uzaktan açtıktan sonra TeamViewer ile bağlanacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı uyandırdıktan sonra bu uygulamanın neler yapabileceğini bilmek gerekiyor. Gösterilen yöntem basit bir uzak tetikleme fonksiyonu. IPv4 adresinizi girerek sistemi tetikliyorsunuz, sistem tarafından Wake on Magic Packet harici ek bir ayar yapılmadığı sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum. Aynı ağda ana makineye erişen farklı bir cihaz yoksa problem olmaz.

Cihazı uyandırdıktan sonra bu uygulamanın neler yapabileceğini bilmek gerekiyor. Gösterilen yöntem basit bir uzak tetikleme fonksiyonu. IPv4 adresinizi girerek sistemi tetikliyorsunuz, sistem tarafından wake on magic packet harici ek bir ayar yapılmadığı sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum. Aynı ağda ana makineye erişen farklı bir cihaz yoksa problem olmaz.

Bu denediğim şey sadece aynı ağda bağlıyken çalışıyormuş. Bunu farklı ağdan olacak şekilde nasıl ayarlarım bilginiz var mı?

Bu denediğim şey sadece aynı ağda bağlıyken çalışıyormuş. Bunu farklı ağdan olacak şekilde nasıl ayarlarım bilginiz var mı?
Port açmanız gerekmekte, bu da güvenlik sorunlarını beraberinde getirir. Önermiyorum ve sağlayıcınızın bunu destekleyip desteklemediğini de bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı