Bilgisayarı temizledikten sonra işlemci görünmedi

Karais

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarın kapağını açıp balkonda fön üfledim kirler falan uçtu sonra taktım açtım bilgisayarı ve MSI Gaming App'ı açtığımda sadece ekran kartı göründü işlemci görünmedi.(Devamı aşağıda).

qq1.JPG

Sonra CPU-Z'ye girdim ve tek tek fotoğraf atıyorum.

qq2.JPG

qq3.JPG

qq4.JPG

Bilgisayarda herhangi bir hız kaybı yok ama bunun sebebini anlayamadım bir türlü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi temizlemişsin tebrik ederim. İşlemcinin ismini falan da temizlemişsin😅
Şaka bir yana "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem"'den görünüyor mu?

Konu troll mü? Trollse komik değil troll değilse daha da komik değil. Sistemde bir sorun yok. Ryzen 5 1600 işte görüyor sistem nerede görmüyor? Denetim masasında da varmış daha neresi garip? Hadi onu da geçtim sistem işlemciyi görmese açılır mı? Ne garip bir konu ya.

Konu troll mü? Trollse komik değil troll değilse daha da komik değil. Sistemde bir sorun yok. Ryzen 5 1600 işte görüyor sistem nerede görmüyor? Denetim masasında da varmış daha neresi garip? Hadi onu da geçtim sistem işlemciyi görmese açılır mı? Ne garip bir konu ya.
Haklısınız da bilgisayarı temizledikten sonra gaming App’ta işlemci görünmüyor ve CPU-Z’de mainboard kısmında chipset görünmüyor. Onla alakalı mı acaba onu anlayamadım.

Haklısınız da bilgisayarı temizledikten sonra Gaming App’ta işlemci görünmüyor ve CPU-Z’de mainboard kısmında chipset görünmüyor. Onla alakalı mı acaba onu anlayamadım.
Attığınız resimde chipset gözüküyor. X370 olarak gözüküyor sayfada. Onun dışında bu işlemi yapmadan önce Gaming App'te bahsettiğiniz yerde işlemci gözüküyor muydu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı