Bilgisayarı temizledim açılmıyor

krebila06

Centipat
Arkadaşlar işlemci soğutucusu acayip tozlanmıştı, sadece soğutucuyu çıkarıp temizledim macun sürüp tekrar taktım açılmıyo 2 gündür. Çıkardığım sadece 2 kablo var biri soğutucu kablosu diğerini bilmiyorum yani onları taktığıma göre sorun ne olabilir? Birde resimlerde göreceksiniz 3’lü boş bir kablo var hiçbir girişi yok acaba o eksik diyemi çalışmıyor diyeceğim ama çıkardığımı hatırlamıyorum.

84F4AF47-5665-4764-A5C3-CBE683BF1679.jpeg
F6A41926-153C-44A7-84BE-EE10F2ABA5B9.jpeg
191D0C60-85EB-4D59-9D65-0913599EE08F.jpeg
E3E87752-7F2A-489B-A5BD-E0EEB338AB17.jpeg

Son düzenleme:
Bu problem bende de olmuştu.Çok kolay bir şekilde düzeltilebilir.
O elinize aldığınız beyaz şeyleri nereye taktıysanız çıkarın sakın onun kablosunu çıkarmayın.
Genelde CD-DVD çalıştırmak için takılır.Bende onun yanında farklı kabloları takmıştım öyle olmuştu.
Sonra çıkardığımda düzeldi.Tabii sizin kasanızda farklı bir sorunda olmuş olabilir.Elinizde tuttuğunuz beyaz şeyi ve onunla birleşik olmuş herhangi birşey cd - dvd veya farklı kasa için kullanmadığınız bir alete takıldıysa çıkarın.Eğer olmazsa daha geniş bilgiye sahip olmadığımı maalesef belirtmek zorundayım.

Bu problem bende de olmuştu.Çok kolay bir şekilde düzeltilebilir.
O elinize aldığınız beyaz şeyleri nereye taktıysanız çıkarın sakın onun kablosunu çıkarmayın.
Genelde CD-DVD çalıştırmak için takılır.Bende onun yanında farklı kabloları takmıştım öyle olmuştu.
Sonra çıkardığımda düzeldi.Tabii sizin kasanızda farklı bir sorunda olmuş olabilir.Elinizde tuttuğunuz beyaz şeyi ve onunla birleşik olmuş herhangi birşey cd - dvd veya farklı kasa için kullanmadığınız bir alete takıldıysa çıkarın.Eğer olmazsa daha geniş bilgiye sahip olmadığımı maalesef belirtmek zorundayım.
Teşekkür ederim fakat zaten elimde tuttuğum beyaz kablolar çıkarılmış halde daha doğrusu takılacak yeri bulamadım boşta duruyor. Valla anlamadım soğutucuyu çıkardım sadece neden açılmıyor acaba

Teşekkür ederim fakat zaten elimde tuttuğum beyaz kablolar çıkarılmış halde daha doğrusu takılacak yeri bulamadım boşta duruyor. Valla anlamadım soğutucuyu çıkardım sadece neden açılmıyor acaba
O beyaz kablonun onunla bağlı olduğu herhangi bir giriş var mı?

Adsız.png

Kötü çizdim ama :D
Burada soru işaretiyle belirtilmiş şey gibi olan,beyaz kabloya bağlı olan herhangi başka bir şey var mı?

Arkadaşlar işlemci soğutucusu acayip tozlanmıştı, sadece soğutucuyu çıkarıp temizledim macun sürüp tekrar taktım açılmıyo 2 gündür. Çıkardığım sadece 2 kablo var biri soğutucu kablosu diğerini bilmiyorum yani onları taktığıma göre sorun ne olabilir? Birde resimlerde göreceksiniz 3’lü boş bir kablo var hiçbir girişi yok acaba o eksik diyemi çalışmıyor diyeceğim ama çıkardığımı hatırlamıyorum.

Eki Görüntüle 527718Eki Görüntüle 527719Eki Görüntüle 527720Eki Görüntüle 527721
BİOS pilini çıkart tornavida ucuyla pili çıkardığın yerdeki küçük metal'e 15-20 saniye hafifçe bastır. RAM'leri söküp tekrar tak ve çalıştırmayı dene.

Statik elektrikle yüklemiş olabilirsiniz.
  1. Kasanın tüm güç bağlantılarını kesin.
  2. RAM'ları çıkarın.
  3. Kasanın açma düğmesine birkaç defa basılı tutun.
  4. RAM'ları tekrar takın, güç verin.
Arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkür ederim, hocam Allah razı olsun bilgisayar çalıştı dediğinizi yapınca fakat ekrana görüntü gelmiyor bu kez nedeni ne olabilir?
Şu ince jacki resimdeki boş yere takınca bilgisayar hiç açılmıyor ama takmayınca görüntü gelmiyor. @imyourhero

B4270FF3-47E0-404B-AA5A-B7C74D3D9516.jpeg
F9CAFE9E-1888-47A3-A641-65565F45EAED.jpeg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı