Bilgisayarı TV'ye bağlayıp oyun oynanır mı?

Rekabetçi oyunlar olmaz tabi ama abartıldığı kadar bir gecikme yok. Oyunu GeforceNow üzerinden açıp TV'ye bağlıyordum. Hem internetten hem TV'den dolayı gecikme olması gerekirken gözle görülür bir şey olmadı. Televizyon da 5 senelik Axen marka.

Ben bağlıyorum. 1920X1080 60Hz Sharp Aquos eski modelinden var bende gecikme hissetmiyorum ama bilgisayara Bluetooth kulaklık bağladığımda tam eşzamanlı çalışıyor gibi hissediyorum. Gamepad varsa TV ne bağlayabilirsin, yoksa da bağlayabilirsin ama pek keyif vermez.

Ben bağlıyorum. 1920X1080 60Hz Sharp Aquos eski modelinden var bende gecikme hissetmiyorum ama bilgisayara Bluetooth kulaklık bağladığımda tam eşzamanlı çalışıyor gibi hissediyorum. Gamepad varsa TV ne bağlayabilirsin, yoksa da bağlayabilirsin ama pek keyif vermez.
Şuanda monitörüm olmadığı icin beni 2 3 hafta idare etse yeter yorum icin tesekkür ederim
En son ets2 oynamıştım orta ayarlarla hd4650 'de 30fps sabit yağ gibi akıyordu.anladım teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı