Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 17 Şubat 2020 #11 Ben de yakın zamanda fan kontrolörü yapmaya çalışacağım inşallah. Şimdi masaüstüne uygulama yazıyorum port işlemleri için. Nasıl bulunacağını öğrenirsem sistem sıcaklık değerlerine göre hızı kontrol etmesini istiyorum. Yoksa da elle
Ben de yakın zamanda fan kontrolörü yapmaya çalışacağım inşallah. Şimdi masaüstüne uygulama yazıyorum port işlemleri için. Nasıl bulunacağını öğrenirsem sistem sıcaklık değerlerine göre hızı kontrol etmesini istiyorum. Yoksa da elle
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 17 Şubat 2020 #12 SideWinder dedi: Hatta bugün yapmaya çalışırım, relay ile yaparım belki. Elimde şöyle bir şeyler var: Eki Görüntüle 502374 Eki Görüntüle 502373 Yok direkt NodeMCU denilen kitler var. Wi-Fi ağlarına bağlanabiliyor, üzerinde GPIO pinler var. Genişletmek için tıkla... Ardunio UNO ile yapılabilir mi? Yapılır ise güzel olur cihaz elimde kaldı dolapta duruyor. Ve yapar iseniz rehber videosu çeker iseniz sevinirim
SideWinder dedi: Hatta bugün yapmaya çalışırım, relay ile yaparım belki. Elimde şöyle bir şeyler var: Eki Görüntüle 502374 Eki Görüntüle 502373 Yok direkt NodeMCU denilen kitler var. Wi-Fi ağlarına bağlanabiliyor, üzerinde GPIO pinler var. Genişletmek için tıkla... Ardunio UNO ile yapılabilir mi? Yapılır ise güzel olur cihaz elimde kaldı dolapta duruyor. Ve yapar iseniz rehber videosu çeker iseniz sevinirim
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Şubat 2020 #13 @SideWinder hocam Arduino UNO+ESP8266+ IR kumanda set ile çok daha ucuza halledilebilir gibi duruyor. Ama kumandası Mercedes araba anahtarlarına benzemez.
@SideWinder hocam Arduino UNO+ESP8266+ IR kumanda set ile çok daha ucuza halledilebilir gibi duruyor. Ama kumandası Mercedes araba anahtarlarına benzemez.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 17 Şubat 2020 #14 SideWinder dedi: Aslında o sadece Wi-Fi modülü. Genişletmek için tıkla... Hocam RF modülü değil miydi ya Uzaktan haberleşme yapıyordu.Wifi ile kullanıldığını bilmiyordum.
SideWinder dedi: Aslında o sadece Wi-Fi modülü. Genişletmek için tıkla... Hocam RF modülü değil miydi ya Uzaktan haberleşme yapıyordu.Wifi ile kullanıldığını bilmiyordum.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 17 Şubat 2020 #15 Girişken arkadaşlar için mükemmel bir ürün. Güzel bir PCB ve iyi bir yazılım ile çok güzel satılır Technopat'ta Mithat Berhan dedi: @SideWinder hocam Arduino UNO+ESP8266+ IR kumanda set ile çok daha ucuza halledilebilir gibi duruyor. Ama kumandası Mercedes araba anahtarlarına benzemez. Genişletmek için tıkla... IR iyi, güzel ama kasanın içine direkt görüş olmadığında çalışmayacağından pek hoş olmaz gibi.
Girişken arkadaşlar için mükemmel bir ürün. Güzel bir PCB ve iyi bir yazılım ile çok güzel satılır Technopat'ta Mithat Berhan dedi: @SideWinder hocam Arduino UNO+ESP8266+ IR kumanda set ile çok daha ucuza halledilebilir gibi duruyor. Ama kumandası Mercedes araba anahtarlarına benzemez. Genişletmek için tıkla... IR iyi, güzel ama kasanın içine direkt görüş olmadığında çalışmayacağından pek hoş olmaz gibi.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Şubat 2020 #16 Mithat Berhan dedi: @SideWinder hocam Arduino UNO+ESP8266+ IR kumanda set ile çok daha ucuza halledilebilir gibi duruyor. Ama kumandası Mercedes araba anahtarlarına benzemez. Genişletmek için tıkla... Sadece ev içinde kullanacaksanız Arduino Nano ile de olur. Daha da küçük olur hem. Ama internete bağlayıp, istediğiniz yerden kontrol etmek isterseniz, NodeMCU iyi bir seçenek. Telefondan mesela.
Mithat Berhan dedi: @SideWinder hocam Arduino UNO+ESP8266+ IR kumanda set ile çok daha ucuza halledilebilir gibi duruyor. Ama kumandası Mercedes araba anahtarlarına benzemez. Genişletmek için tıkla... Sadece ev içinde kullanacaksanız Arduino Nano ile de olur. Daha da küçük olur hem. Ama internete bağlayıp, istediğiniz yerden kontrol etmek isterseniz, NodeMCU iyi bir seçenek. Telefondan mesela.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 17 Şubat 2020 #17 5062 dedi: Girişken arkadaşlar için mükemmel bir ürün. Güzel bir PCB ve iyi bir yazılım ile çok güzel satılır Technopat'ta Genişletmek için tıkla... Hocam satmak yakışmaz Açık kaynak kodlu, isteyenin bağış yapabileceği bir sistem güzel olur. Sonuçta herkesin öncelik listesi vardır.
5062 dedi: Girişken arkadaşlar için mükemmel bir ürün. Güzel bir PCB ve iyi bir yazılım ile çok güzel satılır Technopat'ta Genişletmek için tıkla... Hocam satmak yakışmaz Açık kaynak kodlu, isteyenin bağış yapabileceği bir sistem güzel olur. Sonuçta herkesin öncelik listesi vardır.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 17 Şubat 2020 #18 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam satmak yakışmaz Açık kaynak kodlu, isteyenin bağış yapabileceği bir sistem güzel olur. Sonuçta herkesin öncelik listesi vardır. Genişletmek için tıkla... Açık kaynaklı olunca da satışı yapılabilir. Buradaki kullanıcılar isteklidir ama herkesin böyle bir şeyi sıfırdan yapmak isteyeceğini de sanmıyorum.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam satmak yakışmaz Açık kaynak kodlu, isteyenin bağış yapabileceği bir sistem güzel olur. Sonuçta herkesin öncelik listesi vardır. Genişletmek için tıkla... Açık kaynaklı olunca da satışı yapılabilir. Buradaki kullanıcılar isteklidir ama herkesin böyle bir şeyi sıfırdan yapmak isteyeceğini de sanmıyorum.
snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 17 Şubat 2020 #19 SideWinder dedi: Sadece ev içinde kullanacaksanız Arduino nano ile de olur. Daha da küçük olur hem. Ama internete bağlayıp, istediğiniz yerden kontrol etmek isterseniz, nodemcu iyi bir seçenek. telefondan mesela. Genişletmek için tıkla... Yazılım kısmı nasıl oluyor? Yani Wi-Fi'ye bağlandık tamam ama komutları nasıl yollayacağız?
SideWinder dedi: Sadece ev içinde kullanacaksanız Arduino nano ile de olur. Daha da küçük olur hem. Ama internete bağlayıp, istediğiniz yerden kontrol etmek isterseniz, nodemcu iyi bir seçenek. telefondan mesela. Genişletmek için tıkla... Yazılım kısmı nasıl oluyor? Yani Wi-Fi'ye bağlandık tamam ama komutları nasıl yollayacağız?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Şubat 2020 #20 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam satmak yakışmaz Açık kaynak kodlu, isteyenin bağış yapabileceği bir sistem güzel olur. Sonuçta herkesin öncelik listesi vardır. Genişletmek için tıkla... GitHub - ibrahimcahit/ESP8266-MQTT: ESP8266 based IoT applications ESP8266 based IoT applications . Contribute to ibrahimcahit/ESP8266-MQTT development by creating an account on GitHub. github.com Buradan bir kaç birşey paylaşmıştım. Ama işin içine uygulama ya da internet bağlantısı girince işler değişbiliyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam satmak yakışmaz Açık kaynak kodlu, isteyenin bağış yapabileceği bir sistem güzel olur. Sonuçta herkesin öncelik listesi vardır. Genişletmek için tıkla... GitHub - ibrahimcahit/ESP8266-MQTT: ESP8266 based IoT applications ESP8266 based IoT applications . Contribute to ibrahimcahit/ESP8266-MQTT development by creating an account on GitHub. github.com Buradan bir kaç birşey paylaşmıştım. Ama işin içine uygulama ya da internet bağlantısı girince işler değişbiliyor.