Malwarebytes. Yanlış yazdıysam k.bŞu anda BitDefender Free versiyonunu kullanıyorum. Ama açıkçası bilgisayarı yavaşlatıyor aynı şekilde güvenlik sağlayıp dahaa az ağır bir program var mıdır acaba? Ücretsiz olsa iyi olur
Malwarebytes. Yanlış yazdıysam k.bŞu anda BitDefender Free versiyonunu kullanıyorum. Ama açıkçası bilgisayarı yavaşlatıyor aynı şekilde güvenlik sağlayıp dahaa az ağır bir program var mıdır acaba? Ücretsiz olsa iyi olur
Ben en sağlam av. demedim,en hafif olanını tavsiye ettim. Yoksa malwarebytes üstüne tanımam.Hiçbir şeyi adam gibi göremeyen oyunlarımı bile silen ama virüse ellemeyen bilgisayarıma ayda 2 kere format attıran adam gibi adam antivirüs (!).
Kaspersky kullanın ESET falan boş iş hem daha hafif hem de neredeyse her gün kendini güncelliyor.
Ben en sağlam av. Demedim, en hafif olanını tavsiye ettim. Yoksa Malwarebytes üstüne tanımam.
ESET ve Comodo. Peki neden?Şu anda BitDefender Free versiyonunu kullanıyorum. Ama açıkçası bilgisayarı yavaşlatıyor aynı şekilde güvenlik sağlayıp dahaa az ağır bir program var mıdır acaba? Ücretsiz olsa iyi olur
ESET'in hafif bir AV olduğunu bende savunuyorum ama tüketimler bende 50 60 MB arasındaydı. Sizde bayağı bir az.ESET ve Comodo. Peki neden?
ESET kaynak kullanımı:
Eki Görüntüle 1539488
COMODO kaynak kullanımı:
Eki Görüntüle 1539489
İki fotoğrafta antivirüs incelemelerimden göründüğü gibi ikiside acayip hafif.
Biraz değişebiliyor ESET'in GUİ'sini sürekli açarsanız o tür bir kullanım olabiliyor.ESET'in hafif bir AV olduğunu bende savunuyorum ama tüketimler bende 50 60 MB arasındaydı. Sizde bayağı bir az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.