Bilgisayarım 2 dıt sesi verip açılmadan kapanıyor

Eğer kullandığın cihaz yeni ise ramlarda sıkıntı var garantiye gönder , eğer kullandığın cihazı açabiliyor isen ramların ikisinide çıkart boya fırçası yardımı ile temizle ram soketlerini de temizle ve tekrardan tak . Eğer aynı sorun devam ediyor ise ramlarin tekini takarak çalıştır veya yerlerini değiştir. Aldığın hata ram dan kaynaklı dediklerimi dene olmaz ise tekrardan yaz.
 
2 kısa bip sesi ise ram arızasıdır, eğer çifte ram kullanıyorsanız ramlerden birini çıkarın, Pcyi başlayın tekrar bip sesi veriyorsa diğerini de çıkarın, ilkini takın, eğer yine olmaz ise ramlari çıkar arkalarındaki pinleri yumuşak bir fırça veyahut mavi Ösym silgisiyle hafifçe, bastırmadan silin tekrar takın
 
2 kısa bip sesi ise ram arızasıdır, eğer çifte ram kullanıyorsanız RAM'lerden birini çıkarın, PC'yi başlayın tekrar bip sesi veriyorsa diğerini de çıkarın, ilkini takın, eğer yine olmaz ise RAM'leri çıkar arkalarındaki pinleri yumuşak bir fırça veyahut mavi ÖSYM silgisiyle hafifçe, bastırmadan silin tekrar takın
İki kısa bip sesi anakart arızasıdır. RAM ve Ekran kartı sorunlarında çıkan ses 1 uzun 2 kısa bip sesidir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı