Bilgisayarım Aşırı Isınıp Aşırı Ses Yapıyor ( Asus Kasa )

DarkOfSideII

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba Technopat Üyeleri ;
Öncelikle Bilgisayarımı Alalı 2 Sene Olmuş Bulunmaktadır.Aldığım Toplattığım Günden Beri Bilgisayarım Aşırı Isınıp Aşırı Ses Çıkarıyor.Sesten Kafam Agrımaya Başlıyor Bilgisayara En Fazla 1.5 Saat Bakabiliyorum.Oyuna Girdiğimde İse Resmen Bilgisayarım Bağırmaya Başlıyor.Gerekli Sistem Gereksinimlerini Sizlerle Paylaşacağım.İşlemci Fanında Ve Power'den Ses Geliyor.Ben Bu Aşırı Isınma Ve Aşırı Sesi Nasıl Ortadan Kaldırabilirim ?

Bilgisayar Özellikleri ;
1-) 8 GB DDR3 RAM
2-) AMD Phenom II X6 1090T Procossor
3-) Nvidia GTS 250 Ekran Kartı
4-) Power 220 Watt Olması Lazım

" Recep Baltaş " Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

Resim Adresi : hizliresim.com: Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Dosya Ekleri

• gnZl55.jpg
    gnZl55.jpg
    276 KB · Görüntüleme: 376
Resimden anladığım kadarıyla işlemcin stok fan kullanıyor. Ve kendimden biliyorum genelde AMD Phenom serisi işlemcilerle gelen stok fan aşırı ses yapıyor. Bu sebepten dolayı yeni bir CPU fanı almanızı tavsiye ederim. CPU fanı konusunda forumda yeterli miktarda açılmış konu bulabilirsiniz. Ayrıca thermal macununu yenilemenizi ve PC deki tozları temizlemenizi tavsiye ederim.

Merhaba Technopat Üyeleri ;
Öncelikle Bilgisayarımı Alalı 2 Sene Olmuş Bulunmaktadır.Aldığım Toplattığım Günden Beri Bilgisayarım Aşırı Isınıp Aşırı Ses Çıkarıyor.Sesten Kafam Agrımaya Başlıyor Bilgisayara En Fazla 1.5 Saat Bakabiliyorum.Oyuna Girdiğimde İse Resmen Bilgisayarım Bağırmaya Başlıyor.Gerekli Sistem Gereksinimlerini Sizlerle Paylaşacağım.İşlemci Fanında Ve Power'den Ses Geliyor.Ben Bu Aşırı Isınma Ve Aşırı Sesi Nasıl Ortadan Kaldırabilirim ?

Bilgisayar Özellikleri ;
1-) 8 GB DDR3 RAM
2-) AMD Phenom II X6 1090T Procossor
3-) Nvidia GTS 250 Ekran Kartı
4-) Power 220 Watt Olması Lazım

" Recep Baltaş " Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

Resim Adresi : hizliresim.com: Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Acil yeni Powersupply alman gerek.

www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı