ÖmerBayraktar
Hectopat
RAM bozuk yada olmazsa sistem açılmaz. Sistem yeniden başlar. Bilmeden yorum yapmayalımRAM değil de işlemci soğutucusu tam monte edilmemişse sorun yaratabilir, ayakların dördü de çok sıkı şekilde sabitlenmesi lazım.
RAM bozuk yada olmazsa sistem açılmaz. Sistem yeniden başlar. Bilmeden yorum yapmayalımRAM değil de işlemci soğutucusu tam monte edilmemişse sorun yaratabilir, ayakların dördü de çok sıkı şekilde sabitlenmesi lazım.
Ben RAM ile alakası yok demedim ki
RAM değil de işlemci soğutucusu tam monte edilmemişse sorun yaratabilir
Kelimenin anlamını anlayamamışsın. Ram yukarda mervres modum açıkladığı gibi Rami 2. planda olduğunu anlatmaya çalışmış, çünkü kontrol ettim diye Konu sahibi belirtmiş. Olmaz diye bişey dememiş yani.Demişsin hocam![]()
Ben konu sahibinin açıklamasında ''RAM'leri kontrol ettim'' diye bir yazısını göremedimKelimenin anlamını anlayamamışsın. Ram yukarda mervres modum açıkladığı gibi Rami 2. planda olduğunu anlatmaya çalışmış, çünkü kontrol ettim diye Konu sahibi belirtmiş. Olmaz diye bişey dememiş yani.
Ramleri kontrol ettim diye belirtmesine gerek yok heralde, konu sahibi de Ramler daha yeni demiş haliyle doğru takılmıştır. En başda mervres Ramleri dene dedi. Bu kadar sözle denemedi ise bişey diyemem. Kısaca öneri yapılmış ve yaptı olarak Varsayıyorum.Ben konu sahibinin açıklamasında ''RAM'leri kontrol ettim'' diye bir yazısını göremedim![]()
Önce bir yazım kurallarına uy, ondan sonra yorum yapRamleri kontrol ettim diye belirtmesine gerek yok heralde, konu sahibi de Ramler daha yeni demiş haliyle doğru takılmıştır. En başda mervres Ramleri dene dedi. Bu kadar sözle denemedi ise bişey diyemem. Kısaca öneri yapılmış ve yaptı olarak Varsayıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.