Selam dostlar. Benim yeni topladığım bilgisayar sürekli ya kendisi çöküyor ya da açık olan başka bir program çöküyor 30 dakikalık videoya yaptığım editin renderini alamadan program çöktü çıldırmak üzereyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Konularda sürekli anlatmak istemediğimden direkt böyle bir konu açıp ihtiyaç duyduğumda linkini atmaya karar verdim. Memtest86 önermek yerine bu konuyu atabilirsiniz. :) Öncelikle buradan dosyayı indirip RAR arşivinden çıkartıyoruz...
Konularda sürekli anlatmak istemediğimden direkt böyle bir konu açıp ihtiyaç duyduğumda linkini atmaya karar verdim. Memtest86 önermek yerine bu konuyu atabilirsiniz. :) Öncelikle buradan dosyayı indirip RAR arşivinden çıkartıyoruz...
Corsair Vengeance RGB CMH32GX5M2B6000Z30K AMD Expo 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
İade imkanın varsa yerine bu ramleri almayı düşünebilirsin.
Bahsedildiği gibi anakart biosunu güncelleyerek tekrar memtest yapabilirsin.
Test sonuçlarının ekran görüntülerini atarsan sorun olup olmadığı anlaşılabilir.