Monitörün bilgisayara takılan görüntü kablosunu anakarta değil ekran kartına tak.Tam olarak anlamadım yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor şu anda.
En basitinden windows 10 kullanıyorsundur sanırım başlat'a sistem bilgisi yaz açılan ekranın ekran görüntüsünü at veya bilgisayarıma sağ tıkla oranın ekran görüntüsünü at ama bu dediğim pencerelerde ekran kartın gözükmez cpu-z gibi bir program vasıtası ile biraz daha detaylı bilgi almak mümkün.Nasıl sistem özelliklerimi paylaşırım kusura bakmayın bilmiyorum haklısınız![]()
kardeşim bu pc gta 5 açıyorsa boşver kassın yani ekran kartı yok dahili gpu var
Benim 2 gb ramli pentiumlu pc cs go'yu 60 fps oynatıyorsa sorun sizde.Vay be, çocuğun GTA 5'i kaldıran bilgisayarı var, benim bilgisayarım CS 1.6'yı 4 fps ile açıyor.
Benim bilgisayarım GTA 3'ü zor açmıştı.Vay be, çocuğun GTA 5'i kaldıran bilgisayarı var, benim bilgisayarım CS 1.6'yı 4 fps ile açıyor.
Vay be, çocuğun GTA 5'i kaldıran bilgisayarı var, benim bilgisayarım CS 1.6'yı 4 FPS ile açıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.