Bilgisayarım hacklendi

Bu zamanda güvenli modu boş ver BIOS'ta bile calisan virüsler var
Böyle şeylerin teoride mümkün olması pratikte bu zararlılara yakalanmanın aşırı düşük bir olasılık olduğunu değiştirmiyor. Kolundaki bir çizikten insan ölebilir, bu sebeple hastaneye gelen adama "Ölebilirsiniz." diye endişelendirmeye benziyor. Teorik olarak mümkün, evet ama pratikte çok az kişinin başına gelecek şeyler.

Öncelikle internet bağlantısı kesip hemen Kaspersky ile tam tarama yapın. Tarama bittikten sonra PC'yi yeniden başlatır sonrasında internete bağlanıp Malwarebytes indirip onunla da tarama yapın. Bu iki program zararlıları tespit edip silecektir. Olmadı etiket ile dönüş yaparsınız.

Telefonumdan mail hesaplarımın şifrelerini değiştirdim. Eski şifrelerimle alakasız bir durumda. Peki ya bu virüsü bulup silemez miyim?

Kaspersky ve cyren deneyeceğim o zaman. Denediğim zaman dönüt sağlarım.

Evet. Geçen bir yerde bir şey okudum. Adam mecburen Laptop'u bırakmış. 600 dolar falanmış. Hardware silse geçmiyor. BIOS virüsü. Fakat çok nadiren yakalanan oluyor.

Arkadaş torrent indirmemis ki, sitede bulunan "indir" yazan reklamlara tiklamis.

Arkadaşlar kaspersky free yeterli olur mu satın almalı mıyım

Kaspersky çalıştırırken internet erişimimi kesiyorum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…