Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Hard Disk'i çıkarıp tekrar taktım fakat tekrar taktığımda bilgisayarda görünmüyor hiçbir şekilde disk yönetiminden de hiçbir şekilde görünmüyor. Hard Disk'e baktığımda çalışıyor.
Merhaba. Hard Disk'i çıkarıp tekrar taktım fakat tekrar taktığımda bilgisayarda görünmüyor hiçbir şekilde disk yönetiminden de hiçbir şekilde görünmüyor. Hard Disk'e baktığımda çalışıyor.
Çözüm Japonky 2 Mayıs 2023 TH6 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bağlı olan kablolar üzerinden harddiskimi taktım şuan da görüyor kullanıyorum.
TH6 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bağlı olan kablolar üzerinden harddiskimi taktım şuan da görüyor kullanıyorum.
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #11 TH6 dedi: Bilgisayar kapalıyken yapın birde. Çünkü Windows 10 hemen göremeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapalı iken SATA değiştirdim fakat olmuyor BIOS'tan bakacağım. durup dururken bu sorun ne şimdi ya Artı 0 Eksi
TH6 dedi: Bilgisayar kapalıyken yapın birde. Çünkü Windows 10 hemen göremeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapalı iken SATA değiştirdim fakat olmuyor BIOS'tan bakacağım. durup dururken bu sorun ne şimdi ya
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 1 Mayıs 2023 #12 Japonky dedi: Bilgisayar kapalı iken SATA değiştirdim fakat olmuyor BIOS'tan bakacağım. durup dururken bu sorun ne şimdi. Genişletmek için tıkla... Menülerde bir yerde yazıyordu diskler. Artı 0 Eksi
Japonky dedi: Bilgisayar kapalı iken SATA değiştirdim fakat olmuyor BIOS'tan bakacağım. durup dururken bu sorun ne şimdi. Genişletmek için tıkla... Menülerde bir yerde yazıyordu diskler.
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #13 TH6 dedi: Menülerde bir yerde yazıyordu diskler. Genişletmek için tıkla... CHİPSET sata port kısmında SSD görünüyor. Diğer portlarda harddiski göremiyorum. Not installed diyor. Artı 0 Eksi
TH6 dedi: Menülerde bir yerde yazıyordu diskler. Genişletmek için tıkla... CHİPSET sata port kısmında SSD görünüyor. Diğer portlarda harddiski göremiyorum. Not installed diyor.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 1 Mayıs 2023 #14 O zaman HDD veya HDD ile alakalı bir şey bozulmuş. Artı 0 Eksi
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #15 TH6 dedi: O zaman HDD veya HDD ile alakalı bir şey bozulmuş. Genişletmek için tıkla... Not installed yazması yine aynı şeyi mi gösteriyor? Artı 0 Eksi
TH6 dedi: O zaman HDD veya HDD ile alakalı bir şey bozulmuş. Genişletmek için tıkla... Not installed yazması yine aynı şeyi mi gösteriyor?
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 1 Mayıs 2023 #16 BIOS'da öylemi yazıyor? Artı 0 Eksi
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #17 Evet böyle yazıyor. Dosya Ekleri 16829528984518459218358349907518.jpg 141,1 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 1 Mayıs 2023 #18 Bir şey takılmadı demek oluyor. Yani BIOS'da görmüyor. Dediğim gibi ya HDD bozuk yada HDD kabloları gibi şeyler bozuk. Artı 0 Eksi
Bir şey takılmadı demek oluyor. Yani BIOS'da görmüyor. Dediğim gibi ya HDD bozuk yada HDD kabloları gibi şeyler bozuk.
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #19 TH6 dedi: Bir şey takılmadı demek oluyor. Yani BIOS'da görmüyor. Dediğim gibi ya HDD bozuk yada HDD kabloları gibi şeyler bozuk. Genişletmek için tıkla... Anladım bundan önce de çıkarıp takmamın sebebi durup dururken d diski açılıyordu. Artı 0 Eksi
TH6 dedi: Bir şey takılmadı demek oluyor. Yani BIOS'da görmüyor. Dediğim gibi ya HDD bozuk yada HDD kabloları gibi şeyler bozuk. Genişletmek için tıkla... Anladım bundan önce de çıkarıp takmamın sebebi durup dururken d diski açılıyordu.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 1 Mayıs 2023 #20 Belki zarar görmüştür çıkar tak yaparken. Artı 0 Eksi