Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Hard Disk'i çıkarıp tekrar taktım fakat tekrar taktığımda bilgisayarda görünmüyor hiçbir şekilde disk yönetiminden de hiçbir şekilde görünmüyor. Hard Disk'e baktığımda çalışıyor.
Merhaba. Hard Disk'i çıkarıp tekrar taktım fakat tekrar taktığımda bilgisayarda görünmüyor hiçbir şekilde disk yönetiminden de hiçbir şekilde görünmüyor. Hard Disk'e baktığımda çalışıyor.
Çözüm Japonky 2 Mayıs 2023 TH6 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bağlı olan kablolar üzerinden harddiskimi taktım şuan da görüyor kullanıyorum.
TH6 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bağlı olan kablolar üzerinden harddiskimi taktım şuan da görüyor kullanıyorum.
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 1 Mayıs 2023 #21 TH6 dedi: Belki zarar görmüştür çıkar tak yaparken. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ya çalışan şey sonradan çalışmıyor durup dururken aldım başıma olayı. TH6 dedi: Belki zarar görmüştür çıkar tak yaparken. Genişletmek için tıkla... SSD nin bağlı olduğu hatta ki diğer sata ve kablosunu taksam sorun olur mu ? Son düzenleme: 1 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
TH6 dedi: Belki zarar görmüştür çıkar tak yaparken. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ya çalışan şey sonradan çalışmıyor durup dururken aldım başıma olayı. TH6 dedi: Belki zarar görmüştür çıkar tak yaparken. Genişletmek için tıkla... SSD nin bağlı olduğu hatta ki diğer sata ve kablosunu taksam sorun olur mu ?
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 1 Mayıs 2023 #22 Japonky dedi: Çok saçma ya çalışan şey sonradan çalışmıyor durup dururken aldım başıma olayı. SSD nin bağlı olduğu hatta ki diğer sata ve kablosunu taksam sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Japonky dedi: Çok saçma ya çalışan şey sonradan çalışmıyor durup dururken aldım başıma olayı. SSD nin bağlı olduğu hatta ki diğer sata ve kablosunu taksam sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 2 Mayıs 2023 #23 TH6 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bağlı olan kablolar üzerinden harddiskimi taktım şuan da görüyor kullanıyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
TH6 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bağlı olan kablolar üzerinden harddiskimi taktım şuan da görüyor kullanıyorum.