Bilgisayarım hiçbir oyunu açmamaya başladı

Selim2610

Centipat
Arkadaşlar ben bugün ekran kartımla çok sorun yaşadım. İlki VRAM sıfırlandı ve ekran kartı sürücüsünü sıfırdan kurmakla uğraştım sonra DirectX hataları vermeye başladı bazı oyunlar onu da çözdüm. Bir daha ki seferede oyunlar açılmaya başladı ancak 1-2 dk içinde kapanıyorlar ne yapmam lazım?

Bana şu an ne yaparsanız yapın asla eski performansı onları silmeyle alamayacakmışsınız gibime geliyor. O virüsler kendini Registry'ye (Regedit) bile kaydetmiştir çoktan. Tam verim için format önerebilirim.

Bana şu an ne yaparsanız yapın asla eski performansı onları silmeyle alamayacakmışsınız gibime geliyor. O virüsler kendini Registry'ye (Regedit) bile kaydetmiştir çoktan. Tam verim için format önerebilirim.
Yarın format atmayı düşünüyordum zaten. Ama ben o programları aylardır kullanıyorum neden sadece bugün olsun ki?

Yarın format atmayı düşünüyordum zaten. Ama ben o programları aylardır kullanıyorum neden sadece bugün olsun ki?
Orasını bilemem dün yaptığın şeylerden dolayı olmuştur belki bir websiteye girdin ve bu hale getirdi. Bilemeyiz tam sonuçlar elimizde olmadıkça...

Onun içindeki tikleri işaretleyip kurdunuz değil mi? Deneyin bir daha açamadığınız oyunları.
Evet.
Onun içindeki tikleri işaretleyip kurdunuz değil mi? Deneyin bir daha açamadığınız oyunları.
Ama gene olmadı ne yazık ki :(
Beyler düzeldi sorun bilgisayarı yeniden başlattım sonra ekran kartı sürücüsünü tekrar kaldırıp kurdum oldu hiç oyundan atma filan yok inşallah bir daha olmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı