Bilgisayarım kaç ₺ eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akıllı PC Toplama Sihirbazı
BUYUR ARKADAŞIM

TAM OLARAK 4640 TL

Hala bildiğini okuyorsun ama böyle yaparsan ne sen bir şey anlatabilirsin karşı tarafa ne de karşı taraf sana bir şey anlatabilir. Herkesin ortak fikri şu sen tek bir yerden alış-veriş yaparsan oradaki ekran kartı örnek veriyorum başka sitelerde 1000TL'dir orada 1300TL fakat işlemci 1000TL'dir aldığın sitede başka sitede 1050TL yani her bir parçayı en ucuz olan yerden alacaksın tek bir yerden alırsan ve arada 400TL falan oynuyorsa "Bence" kazıklanmış sayılıyorsun çünkü o fiyata 1 aylık elektrik, su parasını ödersin. Ben de diyorum şuan sıfır toplarsan en fazla 4000TL eder bu kura rağmen geçen ay toplansaydı çok daha az ederdi en basit örneği vereyim mi sana? İncehesap sitesinde 4000TL olan sistem sadece 2.5 haftada 400TL arttı corona virüsünden dolayı yani şua anki fiyatlar sağlıklı bir hesaplama yapmak için uygun değil. 2. El piyasasına hakim olan biri olarak söylüyorum en fazla 3000TL eder bu sistem onu da uğraşmak istemeyen, bilgisayardan anlamayan biri öder.

Bu sitede bir daha bir konu açacağımı hiç sanmıyorum size hak veriyorum fakat şu bazı gereksiz insanlar var ya çok sinirimi bozdu biri çıkıp diyor kazıklanmışsın diğeri 3700 eder diyor diğeri 2500 max diyor sistem 9 aylık fiyatının yarıya düşeceği aklıma gelmezdi neyse iyi günler.

Kullandiginiz andan itibaren sistem 2. el sayiliyor ve hatri sayilir bir sekilde fiyat indirimi yapmaniz gerekiyor buna bagli olarak. 9 ay kullanmis olabilirsiniz ama bilgisayarda bitcoin mining yapmadiginiz ne malum?

Hem yardım ediyorlar. Hem de yardım edenlere kızıyorsun. Ne kadar eder demişsin. Tahmini olarak değer söylüyorlar. Sinirleniyorsun, bundan daha fazla eder diyorsun. Adam gibi yardım isteyeceksen iste. İstemeyeceksen de güle güle.
Rapor ettim, güle güle.

Çoğu kişi kazıklanmışsın dedi başka demedi iyi günler.

Lafı tam yapıştırmışsınız.

Yazdığı linkler çalışmıyor bile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi küçuk kardeşim, laf attığın bu adam mahkeneye verse seni ailenin önünde rezil olursun bence daha fazla küfür etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…