Bilgisayarım kaç ₺ eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok boş insanlar var forumda, arkadaş kazık yedim diye sormuyor, diyor ki kaç para eder. Ama bu karaktersiz herif de laf anlamıyor. Yarı fiyata düşürmene gerek yok, minumum 500 600 TL düşürmen gerekiyor. 2.el sonuçta ve sen sıfır fiyatına 4.6 diyorsun. 4.6 K'ya gider RX 580'li bundan 5 kat daha iyi sistem toplarsın. Ama senin gibilerin burada durmaması lazım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bir sakin ol önce. Dolar 6.80'deyken almış olabilirsin ama o parçalar piyasada daha ucuza bulunuyorken kimse sen 6.80'den aldın diye daha fazla para vermez.

Konu sahibi elemanın yaşının küçük olduğunu ve bu konulardan fazla çakmadığını düşünüyorum. Nitekim sürekli alırken 6.80 di dolar falan diyor. İstersen 15 iken al şu anda bu parçaların sıfırı hangi kurla satılıyor 6.45. Bir insan senin nasıl kullandığın belli olmayan ikinci el ürünü sıfırına 200-300 fazla verip almak varken niye bu paraları verip alsın. Hoş ben şunu da anlamıyorum zaten sistem topluyor 4-5 bin verip. 3-4 ay sonra satmaya çalışıyor aynı fiyatlara. Acik para ihtiyacı olur anlarım ama onun dışında bu kadar pahalı bir ülkede sistem toplamışsan bi kere yaz uzun süre kullanacaksın ya da büyük zararla satmayı göze alacaksın. Ben sistemime 6 binin üstünde para harcadım 5 ay önce o zaman kur 5.80 di şimdi satsam 7000 e falan satmam lazım senin kafayla. Bu parçalar eskidi, modelleri düştü 5-6 aydır bunları hesaba katıyor musun? Sabaha kadar temiz kullan alıp paketini açtığın ürün ikinci el oluyor. Kimsenin laf anlatması gerekmiyor bu arkadaşa zaten laftan anlayacağını sanmıyorumz

Havada ban kokusu var. Bir arkadaşın Vatan'dan attığı linkler çalışıyor, sadece linkin sonunu düzeltmek gerekiyor.

Yakınma, linkler çalışıyor?

Bu arada verdiğiniz linkler çalışmıyor. Girip deneyebilirsiniz, 404 not found diyor.

Bu arada fotoğrafa da bakabilirsin @Muhammedresit . Tarih ve saate de dikkat et.
kanıt2700.png

Arkadaşlar şu şahsa daha fazla açıklamayın. Akıl yaşı gerçek yaşından düşük ve IQ'su ayakkabı numarasından düşük insanlarla uğraşılmaz. Ama Discord falan verirse o sövmesinin hesabını vereceğim orası kesin.

Ağlama boşuna linkler çalışıyor? Sen ne pis bir insan çıktın ya ?
Bu arada verdiğiniz linkler çalışmıyor girip deneyebilirsiniz 404 not found diyor.
[/QUOTE]
Linkler çalışıyor yanlışlıkla parantezi bitişik yazmışım o yüzden içindeki rakamı da almış. Eğer parantaze kadar linkleri seçip açarsan açılıyor hemen düzenliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı