Bilgisayarım mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://dosya.co/fv1c7lt5h7rz/minidump.evtx.html
SSD veya HDD modeli
adata 750
Merhaba 2 hafta bilgisayarı kullanmadım. Dün geldiğimden beri mavi ekran hatası alıyorum diskle alakalı olabileceğini düşünüyorum çünkü mavi ekran sonrası sistem boot yapmıyor BIOS'a atıyor. Şu ana kadar aldığım mavi ekran hataları: UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION, WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR yakalayabildiklerim bunlar. M.2'nin sağlığı 93'te ve hızları normal. Yardımınızı bekliyorum. Yönetim olaylarından aldığım Minidump'ı ekledim.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyin.

BIOS sürümünüz eski güncelleyin.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyin.

BIOS sürümünüz eski güncelleyin.

Diskle alakalı olabilir mi? Çünkü mavi ekran sonrası bilgisayar bazen BIOS'a atıyor ve hatalar da diskle alakalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Minidump dosyanızdaki hata bu:

Ekran görüntüsü 2024-07-22 230226.png

Diskle alakalı olabilir mi? Çünkü mavi ekran sonrası bilgisayar bazen BIOS'a atıyor ve hatalar da diskle alakalı.

İlk önce BIOS güncellemesi yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Minidump dosyanızdaki hata bu:

Eki Görüntüle 2261000

İlk önce BIOS güncellemesi yapın.

disk sağlığı 93 ve hız normal

Bilgisayar yine mavi ekran verip kapandı BIOS'a attı orada da boot yapılacak disk gözükmüyordu. Ekran kartını DDU ile silip tekrar yükledim ama sorun devam etmekte.

Son düzenleme:
M.2 diski sistemden çıkarıp Windows'u farklı diske yüklemeyi deneyin. Ve sonrasında M.2 disk sağlığını kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı