Bilgisayarım Microsoft Store yok

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 2.768
Üstünde Microsoft dışında kim olduğu bilinmeyen kişilerin oynadığı ve birçok özelliği kaldırıp hafif hale getirmeye çalıştığı "Lite" adını verdiğimiz bir Windows 10 Pro sürümü kurmuş muhtemelen sizin bilgisayarcı denecek şahıs. Muhtemelen korsan da. Etkinleştirmemek için böyle bir şey yapmış olabilir. Technopat Sosyal üzerinde format atmayla ilgili konu açıp bizlerden yardım alabilirsiniz. Size orijinal Windows 10 kurmakta yardımcı olur biz ve forumdaki diğer hocalar.

Hocam Windows'un lite olup olmadığını nasıl anlarız ?

Attığın fotoğraf sürümünü gösteriyor zaten.

Cortana, OneDrive, OneNote gibi programlar yoksa büyük ihtimal oynanmış bir Windows kullanıyorsunuzdur.

Sisteminiz UEFİ ise;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sisteminiz Legacy ise;

@Silinen üye, herkese kızgın atıp durma. Benim attığım dosya GitHub üzerinden paylaşılmış zaten.

Cortana, OneDrive, OneNote gibi programlar yoksa büyük ihtimal oynanmış bir Windows kullanıyorsunuzdur.

Sisteminiz UEFİ ise;

@Silinen üye, herkese kızgın atıp durma. Benim attığım dosya GitHub üzerinden paylaşılmış zaten.

Benim konumda da aynı şey var zaten ama, anlamıyorlar.

Üstünde Microsoft dışında kim olduğu bilinmeyen kişilerin oynadığı ve birçok özelliği kaldırıp hafif hale getirmeye çalıştığı "Lite" adını verdiğimiz bir Windows 10 Pro sürümü kurmuş muhtemelen sizin bilgisayarcı denecek şahıs. Muhtemelen korsan da. Etkinleştirmemek için böyle bir şey yapmış olabilir. Technopat Sosyal üzerinde format atmayla ilgili konu açıp bizlerden yardım alabilirsiniz. Size orijinal Windows 10 kurmakta yardımcı olur biz ve forumdaki diğer hocalar.
Hocam bi de güncellemek istesem güncellenmiyor da bilgisayar.

Sisteminiz UEFİ ise;

2 adet kızgın attım onlarda oynanmış sürüm demeden nasıl yükleneceğini söylemiş, hem ifade özgürlüğü değil mi?

Hocam bir de güncellemek istesem güncellenmiyor da bilgisayar.
Muhtemelen dediğimi yapmışlar. Bunu eskiden bende yaşadım. En iyisi format atmayla ilgili bir konu oluşturun, yardım edelim. Böyle konunun dışına çıkmış oluyoruz çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı