Dostum üst mesajda dediğim gibiDaha sabah formatladım. Çok üşendim şu an![]()
Tavsiyen için teşekkür ederim. Yarın işten geldiğimde formatlayacağım. iyi akşamlar dilerim.Dostum üst mesajda dediğim gibiTakdir ve risk tamamen senin ben sadece nacizhane tavsiye verebilirim. Birde sürekli format vs atmakla uğraşmak istemiyorsan bir çıkarılabilir diske imaj kurulumu yap. Cihazı sıfırdan içindeki tüm güncelleme ve programlarla kur ve sistemin imajını al. Bir sonraki formatında direk o imajdan sıfır kurulum yaparsın. Ben yıllardır öyle yaparım.
Merhabalar. Dotnet kısmını geçerek genel manada konuşmak isterim sizin isteğiniz dışında birşeyler inip duruyorsa yapabileceğiniz en iyi şey reklam zararlılarını araştırmak. Çok insan yaşadı istemsiz açılan sayfalar, istemsiz inen dosya durumlarını.Merhaba, Chrome'da gezinirken bir anda dotnet adında bir uygulama inmeye başladı. Yüklerken de Hindistan veya Çin alfabesine benzer yazılar yazarak yükleme yapıyordu. Görev Yöneticisi yardımıyla kapadım. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Öncelikle Cevabın için çok teşekkür ederim. AdwCleaner İle bir tarama yaptım. 4 adet sorun buldu ve sildim. Malum seçimi takip ederken sayfayı yenileyip duruyordum, ve bir anda Uygulama inmeye başladı. Ben de kapadım virüs olacağından korktuğum için.Merhabalar. Dotnet kısmını geçerek genel manada konuşmak isterim sizin isteğiniz dışında birşeyler inip duruyorsa yapabileceğiniz en iyi şey reklam zararlılarını araştırmak. Çok insan yaşadı istemsiz açılan sayfalar, istemsiz inen dosya durumlarını.
![]()
AdwCleaner 2025 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.www.malwarebytes.com
![]()
Adware Removal Tool Download (Freeware Utility) - TSA
Adware Removal Tool by techsupportall.com, It can remove most of the Ad-wares from Internet Explorer, Firefox, Chrome, Registry, and Hard drive.www.techsupportall.com
Bu iki program sorularınızın cevaplarını verebilir, Bir tarama gerçekleştirin. Tekrar konuşalım. Selamlar.
Not: Zararlıların olup olmadığından emin olmak öncelikli durumdur. Format vb işlemler son çaredir. Önce emin olmak gerekir sorun tam olarak nedir, nasıl çözülür. Format çok sonra.
Bende teşekkür ederim adwcleaner yeterli değil, diğer yazılım da çok önemli. Sayfa yenilense dahi bir şeylerin inmesi inemeye çalışması problemdir evet. Diğer yazılımı da bir denemelisiniz. Yeterli olması için şuanlık.Öncelikle Cevabın için çok teşekkür ederim. AdwCleaner İle bir tarama yaptım. 4 adet sorun buldu ve sildim. Malum seçimi takip ederken sayfayı yenileyip duruyordum, ve bir anda Uygulama inmeye başladı. Ben de kapadım virüs olacağından korktuğum için.
O uygulamayla da taradım ve hiç bir sonuç bulamadı.Bende teşekkür ederim adwcleaner yeterli değil, diğer yazılım da çok önemli. Sayfa yenilense dahi bir şeylerin inmesi inemeye çalışması problemdir evet. Diğer yazılımı da bir denemelisiniz. Yeterli olması için şuanlık.
Peki. Çözülmeyen durum olursa buralardayım. Yazabilirsiniz. Selamlar.O uygulamayla da taradım ve hiç bir sonuç bulamadı.
Teşekkürler yardımın için.Peki. Çözülmeyen durum olursa buralardayım. Yazabilirsiniz. Selamlar.
Cevabın için çok teşekkür ederim. zaten bu sabah kurulum yaptığım bir bilgisayar. Bomboş diyebilirim. zaten halihazırda ISO görüntüsü bulunuyor. bir kaybım da olmayacak bu sebepten ötürü. Sistem geri yüklemesi yapmak mantıklı olabilir. Teşekkürler.Ben bu gibi durumlar karşısında, temiz bir sistem geri yükleme oluşturur yedek alırım. Çoğu format diyor ama sanırım ya hiç format atmamışlar veya ezbere öneri yapıyorlar. Çünkü onca program, sistem ayarlamaları, güncellemeler, özelleştirmeler falan derken, abartısız 2 gün kullanamıyorsun bilgisayarı. Ben biraz takıntılıyım bu konuda. Onun için de, temiz bir geri yükleme noktası ya da ISO görüntüsü alır, taşınabilir HDD'de bekletirim onu. Format, geri döndürülemez sorunlar veya donanımsal değişikliklerde yapılmasını tavsiye ederim hep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.