Bilgisayarım ses çıkartıp kapanıyor

Herunn

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım 20-25 video izledikten sonra ses çıkartıp kapanıyor, günde 3-4 saat oyun oynayan biriyim. Oyun oynarken kapanmıyor ama video izlerken kapanıyor, sebebini anlayamadım. İlk önce Harddiskten şüphelendim, harddiski çıkartıp format attım bilgisayara. Sorun çözülmedi. Şu an bilgisayarımda sadece 1 tane 250 GB'lık M.2 SSD var. RAM MHz'ini 3200'den 3000'e düşürdüm, yine sorun düzelmedi. Sizce sorun nedir?
Lütfen videoyu sesli bir şekilde izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım 20-25 video izledikten sonra ses çıkartıp kapanıyor, günde 3-4 saat oyun oynayan biriyim. Oyun oynarken kapanmıyor ama video izlerken kapanıyor, sebebini anlayamadım. İlk önce harddiskten şüphelendim, harddiski çıkartıp format attım bilgisayara. Sorun çözülmedi. Şu an bilgisayarımda sadece 1 tane 250 GB'lık M.2 SSD var. RAM MHz'ini 3200'den 3000'e düşürdüm, yine sorun düzelmedi. Sizce sorun nedir?
Lütfen videoyu sesli bir şekilde izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı yapıyor.
Ekran kartsız çalıştırın bir.

Mavi Ekran kodu görünmüyor.
sürekli farklı kodlar verdiği için eklemedim fakat.Şuana kadar 7 fotoğraf çektim hepsi farklı farklı hata kodları.
Ekran kartı yapıyor.
Ekran kartsız çalıştırın bir.
Ama hata 20-25 dakikalık video izledikten sonra geliyor yani direkt bilgisayarı açar açmaz kapanmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı