Arkadaşlar uzun bir süredir bahsettiğim harddiski kullanıyorum. Az önce gene lazım oldu ama porta taktığım zaman ne ışığı yanıyor ne de bilgisayarım görüyor. İçinde önemli veriler de var. Başka portları da denedim ama işe yaramadı. Sizce sorun nedir?
Görebilir, çok sağlam duruyor. Kablo değişikliği yapmadan teknik olarak dokunmayın derim. 8 yıl önce piyasaya sürülmüş bir diski ne zaman aldınız? Hariciler aslında bu kadar uzun sürelere zor dayanır. Adata'yı bir kez daha tebrik ediyorum
Görebilir, çok sağlam duruyor. Kablo değişikliği yapmadan teknik olarak dokunmayın derim. 8 yıl önce piyasaya sürülmüş bir diski ne zaman aldınız? Hariciler aslında bu kadar uzun sürelere zor dayanır. Adata'yı bir kez daha tebrik ediyorum
Elimdeki 2TB harici HDD'nin içerisindeki harddiski 500GB dahili HDD ile değiştirdim. 2TB dahili olarak uyum sağladı fakat diğeri harici HDD kutusunda çalışmadı. Aygıt yönetcisinde disk sürücülerinde gözüküyor, sistem tepesinde gözüküyor, aygıtlar ve yazıcılar kısmında gözüküyor ama bilgisayarım da gözükmüyor. Direkt SATA kablosu ile bağladığımda çalışıyor sıkıntı yok.
Biraz araştırdım fakat bir çözüm bulamadım.
Minitool Partition wizard denedim.
Easeus Partition denedim programlarda görünüyor, fakat bilgisayarımda gözükmüyor.