Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herhangi bir sorun olmaz. Benim günde en az 12 saat açık. Hatta geçen gün sabah açtım. Takıldım akşam 12 falandı dedim BF3 vardı originde onu indireyim. 20GB'ı ertesi gün saat 15:00'da falan indi sonra bide o akşama kadar açıktı.
Birisi yazmış Günde 15 saat acık birisi yazmış günde 8 saat acık birisi yazmış günde 26 saat acık, tutturmuşsunuz hiç bişey olmaz hiç bişey olmaz, Bir bilgisayar'dan bassediyoruz o bilgisayarın'da bir ömrü vardır. Anakart olsun Ekran kartı olsun Zamanı geldikce yavaşlar işlem görmemeye başlar.
Birşey olmaz. Bende Casper laptop var, download ve upload olarak kullandığım, 4 gün açık kaldı tık yok. Zorlanmadı bile. Düşün yani Casper bunu yapan. :-D
Hiç bir problemi olmaz. Şu kadar saat çalıştırdım birazda dinlensin demek biraz saçma kalır. Elektronik bir aletin yorulmasından bahsetmek demek olur. Bileşenleri aşırı ısıtacak etmenler etki etmediği sürece bir problem olmaz.
Uzun süre açık tutmanın bir zararı yok. Soğutman iyiyse zaten kapanma gibi sorunlarla da karşılaşmazsın. Toz ile başın belada olur. Onuda sık temizlik yaparak çözersin.