Bilgisayarıma girdiler

• Konuyu başlatan Yiet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2.422
CMD yöntemi ile Windows'u etkinleştirmiş. Pek etik bir yöntem değil ama sorun olmaz.
o başlık ne öyle ya
3.Parti bir uygulamanın konsol ekranı gibi geldi bana çünkü "Ücretsiz Windows etkinleştir" gibi bir şey yazıyor. Microsoft'un böyle bir şey yazacağını pek olanak vermiyorum.

Hocam geçmiş olsun kim yaptıysa KMSpico sunucuların bağlanmaya çalışmış. Yani Windows'u korsan şekilde etkinleştirmeye çalışmış. Temiz bir kurulum yapın ve bir daha lütfen böyle kodlar yazmayın.
Hocam KMS sunucuları ve KMSpico sunucuları farklı diye biliyorum. KMS ile yapılan lisanslamanın KMSpico ile bir alakası yok.

Arkadaşlar selamlar bir 10-15 dakika önce bir abimiz bana bilgisayarın iyi durumda mı, değil mi diye TeamViewer yükletip bilgisayarıma geçti CMD ile dosya açtı ve uyguladı.
Fotoğraf şu şekilde:

Eki Görüntüle 998761

Kendisi crack yaptığını söyledi ben de telaşlandım hemen buraya koştum sizce bilgisayarıma ne yaptı arkadaşlar crack dediği nedir? Windows'u orijinal yükledim kendi sitesinden ve başlıkta yazan şey ise.

"#Project: Microsoft yazılım ürünlerini ücretsiz olarak etkinleştirme software"

Yazıyor. Arkadaşlar yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Hemen formatla.

Windows'un KMSpico veya CMD ile korsan olarak lisanslanmış bu size herhangi bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum ama bana göre korsan işletim sistemi kullanmak her durumda sıkıntılıdır kim bilir kullanılan etkinleştirme anahtarı kaç bilgisayarda kullanıldı tavsiye etmiyorum temizinde bir format attın bidaha da kim olursa olsun bilgisayarınıza müdahalede bulunmasın herhangi bir sorunda sizin de başınız yanabilir iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı