BriefsHyper
Kilopat
Crack yapamamışsın bari videosunu git düzgün izle.
3.Parti bir uygulamanın konsol ekranı gibi geldi bana çünkü "Ücretsiz Windows etkinleştir" gibi bir şey yazıyor. Microsoft'un böyle bir şey yazacağını pek olanak vermiyorum.CMD yöntemi ile Windows'u etkinleştirmiş. Pek etik bir yöntem değil ama sorun olmaz.
o başlık ne öyle ya
Hocam KMS sunucuları ve KMSpico sunucuları farklı diye biliyorum. KMS ile yapılan lisanslamanın KMSpico ile bir alakası yok.Hocam geçmiş olsun kim yaptıysa KMSpico sunucuların bağlanmaya çalışmış. Yani Windows'u korsan şekilde etkinleştirmeye çalışmış. Temiz bir kurulum yapın ve bir daha lütfen böyle kodlar yazmayın.
Hocam KMS sunucuları ve KMSpico sunucuları farklı diye biliyorum. KMS ile yapılan lisanslamanın KMSpico ile bir alakası yok.
Arkadaşlar selamlar bir 10-15 dakika önce bir abimiz bana bilgisayarın iyi durumda mı, değil mi diye TeamViewer yükletip bilgisayarıma geçti CMD ile dosya açtı ve uyguladı.
Fotoğraf şu şekilde:
Eki Görüntüle 998761
Kendisi crack yaptığını söyledi ben de telaşlandım hemen buraya koştum sizce bilgisayarıma ne yaptı arkadaşlar crack dediği nedir? Windows'u orijinal yükledim kendi sitesinden ve başlıkta yazan şey ise.
"#Project: Microsoft yazılım ürünlerini ücretsiz olarak etkinleştirme software"
Yazıyor. Arkadaşlar yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Hocam KMSpico CMD ile yapılmaz exe dosyasıyla direkt yapılır. Bu işlemin KMSpico değil KMS ile alakası olduğunu düşünüyorum. KMS de korsan tabii ki.Hocam Windows etkinleştirmek için KMSpico kullanılıyor diye biliyorum (korsan şekilde)
Eğer gerçekten bağlanamadıysa sorun olmayabilir fakat bu programı kodlayan kişi bunu hatayı sadece görsellik için de hazırlamış olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapabilir misiniz ?Fotoğrafta tam çıkmamış ama kodların sonucunda failed yazıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.